Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobilbank CIB ügyfeleknek

Dotkom

Mobilbank CIB ügyfeleknek

Az IND iMobile Bankinget elsőként Magyarországon a CIB Bank vezeti be. Az új, okos telefonokra és pda-ra optimalizált internetbanki megoldás mobilCIB néven, 2008. decemberétől érhető el a CIB ügyfelei számára.

Az idei CEBIT-en nagy sikerrel bemutatott IND iMobile Banking termék az alapja a mindössze négy hónap alatt bevezetett mobilCIB szolgáltatásnak. A böngészőre épülő szolgáltatás újszerűségét a WAP-os mobilbanki megoldásokkal szemben az adja, hogy a kényelmes bankolást az ergonómikus és nem utolsó sorban esztétikus felület is segíti. Az internetbankhoz hasonlóan, az alapvető banki tranzakciók gyorsan elvégezhetők, még akár kisebb sávszélességet biztosító GPRS/EDGE mobilinternet kapcsolaton keresztül is.

A közös tervezés eredményeképpen 2008. júniusára rajzolódott ki, hogy milyen funkciókkal és jellemzőkkel születhet meg az új CIB szolgáltatás. A szoftvertermék testreszabását -a jogosultsági rendszerhez történő kapcsolást, a standard funkciók finomhangolását, az egyedi funkciók kifejlesztését, valamint a kezelői felület grafikai testre-szabását – az IND szakemberei a CIB igényei alapján végezték.  A gyors bevezetést az is segítette, hogy az alaptermék – az IND iMobile Banking – könnyen átalakítható és a meglévő banki rendszerekhez egyszerűen integrálható.

A mobilCIB az alapvető banki műveletek elérését biztosítja, úgy mint számlaegyenleg és számlatörténet lekérdezés, mobilegyenleg feltöltés, a hitelkártya-áttekintő pedig lehetőséget ad arra, hogy akár közvetlenül a kártyatranzakció (például fizetés) előtt egyik kártyáról a másikra átvezethető legyen a megfelelő összeg . Emellett kezdeményezhető eseti átutalás és átvezetés, betétlekötés és -feltörés, valamint a kártyalimit módosítása. Ez utóbbi a bankkártya biztonsági szintjét is emeli, hiszen elegendő alacsonyabb limitet beállítani, és azt mindössze a tranzakció idejére átmenetileg megemelni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés