Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult az online piactér

Dotkom

Megújult az online piactér

Megújult hazánk első online piactere, az idén 10 éves születésnapját ünneplő Depo.hu. Az arculat mellett az üzemeltetők – az új vásárlói csoportok felé történő tudatos nyitás érdekében – a felhasználói felületet is újragondolták, emellett egy, a piacon már bizonyított keresőmotort integráltak az oldalba.

Megújult Magyarország első online piactere, a Depo.hu. Az új design, a logó és a zöld-narancs színek frissebb, lendületesebb megjelenést adtak az oldalnak, emellett a honlap letisztultabb, áttekinthetőbb lett, így könnyebb navigációt biztosít. Az új oldalon a felhasználói igényeknek megfelelően hangsúlyeltolódás is megfigyelhető.

A piactér így – túllépve kezdeti profilján – univerzális áruházzá alakult, amely amellett, hogy kényelmes és gyors böngészést tesz lehetővé a felhasználók számára, az árak összehasonlítására is kiváló eszközt kínál. Az áruházban ugyanis jelenleg egy termékre átlagosan 2-3 különböző ajánlat jut.

Az üzemeltetők a Depo.hu frissítése során hasznos kiegészítő szolgáltatásokat is integráltak az oldalba. Így a fotókidolgozó helyek mellett a legkülönbözőbb szervizek – a laptopszerviztől a klímáson át a mosógépszerelőig – elérhetőségei is megtalálhatók a weblapon. A legkedvezőbb ajánlatok, akciók kiemelése és az árfigyelő szolgáltatás (a látogató e-mailértesítőt kérhet arról, ha a választott termék ára egy adott összeg alá megy) segítségével a felhasználók – a rendkívül széles kínálat ellenére is – könnyen rátalálhatnak a legkedvezőbb lehetőségekre.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés