Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az új generációs Windows Live

Dotkom

Megérkezett az új generációs Windows Live

A Microsoft bemutatta a nemrég bevezetett Windows Live új generációjának legnépszerűbb szolgáltatásait. A Windows Live az internetes szolgáltatások olyan integrált csomagja, amely megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a felhasználók számára az egymással való kapcsolattartást, az élmények megosztását és életük szervezését.

A Windows Live továbbfejlesztett funkciókat kínál a fényképmegosztáshoz, e-mail küldéshez, azonnali üzenetküldéshez, valamint számos harmadik fél által üzemeltetett oldallal is kiegészül. Tartalmazza a Windows Live Essentials ingyenesen letölthető szoftvert is, amely kibővíti a Windows által nyújtott élményeket a felhasználók számára, mivel a segítségével a számítógépen, a telefonon és a honlapokon szétszórtan tárolt digitális tartalom egyszerűbben kezelhető és élvezetesebbé tehető.

Ma az emberek arra használják az internetet, hogy kapcsolatban maradjanak a barátaikkal, valamint internetes tartalmakat hozzanak létre és azokat számos különböző helyen megosszák. Annak érdekében, hogy ezt a világszerte több mint 460 millió Windows Live felhasználó számára leegyszerűsítse, a Microsoft olyan vezető vállalatokkal működik együtt, mint a Flickr, a LinkedIn Corp., a Pandora Media Inc., a Photobucket Inc., a Twitter, a WordPress és a Yelp Inc. Az együttműködés célja az, hogy a harmadik fél által üzemeltetett tevékenységeket integrálják a Windows Live-ba egy új profil és az újdonságokat tartalmazó betöltés, a What’s New feed segítségével. Az új Windows Live ezen felül központi helyet biztosít az információk rendezésére és kezelésére. Az új Windows Live az alábbi címen érhető el: www.windowslive.com.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés