Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még nem tér vissza Steve Jobs

Dotkom

Még nem tér vissza Steve Jobs

Az Apple vezérigazgatója cáfolta a június eleji visszatéréséről szóló híreket. A WWDC fejlesztői konferencián az amerikai számítógépgyártó alelnöke mond majd beszédet.

Több oldal is írt arról a közelmúltban, hogy Steve Jobs fogja megnyitni az Apple minden évben megrendezésre kerülő Worldwide Developers Conference nevű fejlesztői találkozóját, és újra munkába áll. A betegszabadságon lévő Apple vezér egy munkatársainak küldött emailben cáfolta az értesüléseket, és a következő hónap végére ígérte a visszatérését a céghez.

“A folyamatos érdeklődés a betegségemről zavar engem, a családomat és mindenkit az Apple-nél. Ráadásul a múlt héten kiderült, hogy egészségügyi problémáim összetettebbek, mint eredetileg gondoltam. Annak érdekében, hogy elkerüljem a rivaldafényt és a gyógyulással tudjak foglalkozni, a cégnél pedig továbbra is a különleges termékeink előállításával tudjanak foglalkozni, úgy döntöttem, hogy június végéig meghosszabbítom a betegszabadságomat.” – írta Steve Jobs.

Az Apple vezérigazgatója idén januárban egészségügyi okokra hivatkozva szabadságra ment, meg nem erősített értesülések szerint a távozás oka egy korábban sikeresen kikezelt hasnyálmirigy rák visszatérése volt. Az idei WWDC-n többek között az iPhone harmadik verziójával és a Snow Leopard operációs rendszerrel kapcsolatban várhatóak bejelentések.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés