Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar vezető rendszermérnök az APC-nél

Dotkom

Magyar vezető rendszermérnök az APC-nél

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója Szarka Attilát nevezte ki vezető rendszermérnökké.

Szarka Attila feladata – a marketing részleggel való szoros együttmű­ködés mellett – a sales tevékenység támogatása Magyarországon és az Adriatic területen. Vezető rendszermérnökként az CE régióban (Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Montenegro, Bosznia, Macedónia és Albánia) az InfraStruXure megoldások, valamint az APC menedzsment és szoftver-termékeire vonatkozó műszaki képzésekért és e termékek bevezetésének koordinálásáért felel. Szarka Attila közvetlenül riportol Hadobás Tibornak, az APC by Schneider Electric Country Sales Managerének.

“Szarka Attila szakértelme hazai és nemzetközi szinten is ismert és elismert, örömmel vesszük előléptetését” – mondta el Philippe Reveilhac, az APC by Schneider Electric közép-európai regionális elnökhelyettese. “Attila folytatni fogja a tőle megszokott megbízható és magas színvonalú munkavégzést, ezzel támogatva többek között az InfraStruXure, az APC by Schneider Electric győztes adatközponti megoldásának értékesítését” – tette hozzá Philippe Reveilhac.

Szarka Attila 2005 novembere óta dolgozik az APC-nél, adatközpontokkal több, mint 10 éve foglalkozik. Korábban a Banktrade Kft-nél üzletágvezetőként, előtte az OTP-nél informatikai területen dolgozott. Attila a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett okleveles villamosmérnökként, angol nyelven beszél, két gyermeke van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés