Connect with us

technokrata

Live Messenger a Myvip-en

Dotkom

Live Messenger a Myvip-en

A Microsoft Magyarország Kft. és a Generál Média Kft. bejelentették, hogy a Generál Média Kft. által üzemeltetett lapcsalád közösségi portálján, a myVIP.hu-n a mai naptól elérhető lesz a Windows Live Messenger szolgáltatás.

A Microsoft a 2009 tavaszán megrendezésre került Mix09 konferencián jelentette be a Messenger Web Tool Kit nevű alkalmazást, amely bármely honlap üzemeltetője számára lehetővé teszi, hogy a Windows Live Messenger-t beépítse saját honlapja kezelőfelületébe. Ezzel a lehetőséggel tovább bővíthetők a felhasználók számára nyújtott szolgáltatások, amelyek egy közösségi portál tagjai számára jelentősen megkönnyítik és meggyorsítják a kommunikációt.

A technológiát és együttműködést felhasználva a második legnagyobb helyi fejlesztésű hálózat, a több mint 2,6 milliós felhasználói bázisú myVIP.hu, lehetővé teszi az oldalra látogatók számára, hogy a kezelőfelületén megjelenő Windows Live Messenger Eszköztár segítségével azonnali üzeneteket válthassanak a kapcsolatlistájukon szereplő személyekkel. Ez az új szolgáltatás azért jelentős Magyarországon, mert több mint 2,5 millió taggal a régióban arányaiban hazánkban a legnagyobb a Microsoft azonnali üzenetküldő szolgáltatásának felhasználói bázisa.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu