Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kottát festettek a MIT épületére

Dotkom

Kottát festettek a MIT épületére

Rick Astley húsz éves slágerének a kottáját festették a Massachusetts Institute of Technology főépületének a tetejére az intézmény diákjai.

A világ egyik legnevesebb egyetemének a Massachusetts Institute of Technology-nak a diákjai az intézmény főépületének a tetejére Rick Astley több mint húsz éves slágerének, a Never Gonna Give You Up-nak a kottáját festették szerda éjszaka.

A legnagyobb sikereit a nyolcvanas években elérő angol énekesre a Szcientológiai Egyház elleni akcióiról ismert Anonymus közösség hívta fel először az internetezők figyelmét. A közösség tagjai két éve a Never Gonna Give You Up című szám klipjére mutató linkeket helyeztek el különböző oldalakon, melyeket sok embert érdeklő tartalmakhoz vezető hivatkozásoknak álcáztak.

A dalra mutató, félrevezető linkeket később más internetezők is elkezdték megosztani, a videót pedig már közel húsz millióan nézték meg a YouTube-on. Az MTV zeneadó egyik internetes szavazásán a közelmúltban egy díjat is megszavaztak az ismét népszerűvé vált előadónak.

Az amerikai egyetem főépülete nem most először lett diákcsíny áldozata. Néhány éve az egyetem diákjai különböző díszítőelemek segítségével egy hatalmas R2D2-hoz tették hasonlóvá a henger alakú épületet, három éve pedig egy tűzoltó autót is sikerült felrakniuk a főépület tetejére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés