Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újra indul a Deloitte Technology Fast 50

E-gazdaság

Újra indul a Deloitte Technology Fast 50

Újra indul a Deloitte Technology Fast 50

Kik lesznek idén a legdinamikusabban növekvő technológiai cégek?

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte immár 23. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja.

Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosítva arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat.

Nagy örömmel tölt el, hogy idén ismét elismerésben részesülnek azok a helyi vállalkozások, melyek szenvedélyes és kitartó munkájuknak köszönhetően számos terület vezető innovátoraivá váltak. A közép-európai Deloitte Technology Fast 50 program segít megérteni, hogy mi történik jelenleg a régiónk folyamatosan növekvő technológiai ágazatában. Hiszünk abban, hogy ez a tudás számos vállalkozás számára értékes lehet.

– mondta Kóka Gábor, a Deloitte Technology Fast 50 magyarországi vezetője.

Hazai nyertesek 2021-ben

A tavalyi programra rekordszámú, közel 450 nevezés érkezett, melyek közül végül 3 magyar cég is felkerült a rangos listára. Growth Stars kategóriában 10. helyezést ért el a hazai SEON Technologies, mely olyan csalásmegelőzési eszközöket kínál, amelyek segítik a banki, biztosítási, e-kereskedelmi, online hitelezési, utazási és más iparágak vállalkozásait a személyazonosság és a pénzügyi csalások felderítésében és megelőzésében. A Technology Fast 50 Central Europe program részeként 2020-ban bevezettek egy külön kategóriát – az Impact Stars díjat. Az Impact Stars egy speciális kategória, amely olyan vállalatokat ismer el, amelyek sikeresen összekapcsolják a termékeket/szolgáltatásokat a következő területek legalább egyikére gyakorolt pozitív hatással: társadalom, üzlet, innováció, környezetvédelem és sokszínűség. Ebben a kategóriában is a díjazottak közé került két hazai vállalat, a Szállás.hu és a Craftbot (korábban Craftunique).

További információ a közép-európai Technology Fast 50-ről

A Deloitte közép-európai Technology Fast 50 program egy négy éves időszak alatt elért százalékos árbevétel-növekedés alapján rangsorolja az 50 leggyorsabban növekvő állami vagy magántulajdonú technológiai vállalatokat és az összes kapcsolódó iparágat – kommunikáció, környezettechnológia, fintech, hardver, egészségügy és élettudományok, média és szórakoztatás, szoftver – magában foglalja. Az idei rangsor a 2018 és 2021 közötti időszak bevételeit elemzi.

Az online regisztrációs űrlap, valamint a részvételi feltételek a fast50.deloitte.hu oldalon érhetők el.

A jelentkezés határideje: 2022. augusztus 31. A rangsor közzétételének időpontja 2022. november 24.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés