Connect with us

technokrata

Két év alatt megduplázódott a Zebra Partner Program részvevőinek száma

Dotkom

Két év alatt megduplázódott a Zebra Partner Program részvevőinek száma

A Zebra Technologies megduplázta partnerhálózati tagjainak számát a program 2006-os bevezetése óta. 2008-ban a viszonteladók növekvő érdeklődést tanúsítottak a nyomtató termékek és technológiák iránt, amelyek hozzásegítik az ügyfeleiket költségeik csökkentéséhez és hatékonyságuk növeléséhez, továbbá megfelelő árrést és versenyelőnyt is biztosítanak.

A hálózati partnerek felismerték a Zebra PartnersFirst programja által nyújtott kezdeményezések értékét. A program a tesztelési időn túl is sikeresen megőrizte erejét és hozzáadott értékét, úgy a nagykereskedői, mint a végső fogyasztóknak értékesítő viszonteladói kategóriában. A programot 2008-ban kibővítették a Zebra kártya és kioszk megoldásokkal.

A PartnersFirst programot 2006 áprilisában indították el, azzal a céllal, hogy a Zebra kapcsolatait a képességeik és elkötelezettségük alapján kategóriákba sorolják. és mindenkinek a neki megfelelő támogatást nyújtsák – közvetlenül vagy akár a speciálisan meghatalmazott nagykereskedők által.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin