Connect with us

technokrata

Két díjat nyert az APC az Everything Channel vállalattól

Dotkom

Két díjat nyert az APC az Everything Channel vállalattól

Az APC by Schneider Electric nyerte el a 2009-es CRN Channel Champion címet az energiaellátás-védelmi és felügyeleti kategóriában, valamint a vállalatot választották a 2009-es Everything Channel Five-Star Partner Program Guide Certification program nyertesének.

A CRN Channel Champion a technológiai rendszerintegrátorok körében végzett legátfogóbb piaci tanulmány, amely a megoldászállítóknak a beszállítók termékeiről és szolgáltatásairól alkotott általános véleményét méri. A Five-Star Partner Program Guide Certification a vállalat elkötelezettségét és a viszonteladó partnerek – rendszerintegrátorok, technológiai megoldásszállítók és tanácsadók – számára indított programokat ismeri el.

“Örömmel tölt el bennünket, hogy átvehettük ezt a két fontos díjat, amellyel partnereink az iránti elkötelezettségünket ismerik el, hogy a legjobb megoldásokkal lássuk el őket a sikeres működéshez” – mondta Marc Sherman, az APC észak-amerikai marketingért felelős alelnöke. “Célunk, hogy első számú partnerré váljunk és partnereinkkel együttműködve olyan innovatív megoldások kialakítására törekszünk, amelyek segítségével ügyfeleink megbízható és hatékony infrastruktúrát építhetnek ki” – tette hozzá Marc Sherman.

2008-ban az APC továbbfejlesztette partnerprogramját, amely az üzleti lehetőséget a legfontosabb iparági trendekhez igazítja, emellett kiterjesztette programját az észak-amerikai partnerek erőforrásaira összpontosítva, és olyan modellt vezetett be, amelynek segítségével az eladáshoz szükséges erőforrások elosztásával a szükséges eszközök és a partnerek jellegének függvényében optimalizálhatja a termékek és szolgáltatások elérhetőségét.

Az Everything Channel minősítési programmal a partnerek lehetőséget kapnak az energiaellátási, hűtési, szolgáltatási és környezetfelügyelettel kapcsolatos kompetenciáik fejlesztésére, valamint a technológiai kihívásokat jelentő telepítésekhez megbízhatóbb és magas rendelkezésre állású infrastruktúra szállításával kiemelkedhetnek versenytársaik közül.

“A megoldásszállítók ma a CRN Channel Champions tanulmány alapján ítélik meg a vezető technológiai szállítókat, míg a Five-Star Partner Program a szállítókat a partnereik iránti elkötelezettségükért és minőségi programok felépítéséért tett erőfeszítéseikért ismeri el. Gratulálunk a győzteseknek, hiszen olyan kiváló minőségű megoldásokat kínálnak, amelyek eleget tesznek üzleti partnereik igényenek” – mondta Robert C. DeMarzo, az Everything Channel alelnöke és szerkesztőségi igazgatója.

A CRN Channel Champions felmérést 2009 januárjában és februárjában végezték. A megoldásszállítókat véletlenszerűen választották ki a CRN előfizetői listájáról, és előminősítették őket a kategóriában végzett tevékenységük, a termékek ismerete és az értékelendő szállítókkal kialakított kapcsolat alapján. A válaszadókat több szállító értékelésére is feljogosították. A CRN kikötötte, hogy a viszonteladók – amennyiben ez lehetséges volt – csak olyan szállítókat értékelhessenek, akikkel stratégiai üzleti kapcsolatuk volt. Az egyes kategóriákban értékelt szállítókat a kutatócégek által szolgáltatott piaci részesedési adatok alapján választották ki. Amennyiben a piaci részesedésről nem álltak rendelkezésre adatok, a szállítók kiválasztása a CRN vezető szerkesztőinek ajánlása alapján történt. A viszonteladókat és a rendszerintegrátorokat arra kérték, hogy az egyes értékelési kritériumok fontosságát is súlyozzák. Az egyes szállítók végső pontszámának megállapításához az elégedettségi pontszámokat az értékelési kritérium relatív fontosságával súlyozták.

A 2009 Everything Channel Partner Programs Guide és az Everything Channel Five-Star Program keretében végzett kutatást az Everything Channel Institute for Partner Education & Development (IPED) intézete végezte. Az IPED 130 szállítói programot elemzett, és közel 60, átfogó kérdésben értékelte a visszajelzéseket a partnerprogramokról az értékesítési támogatás, a marketingtámogatás, a partnerek nyereségessége, a csatornák működése, a kommunikáció és partnertoborzás hat elemével kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin