Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingatlanpiaccá válik a Google Maps

Dotkom

Ingatlanpiaccá válik a Google Maps

A Google Maps funkcionalitása tovább bővül.

A Google internetes térképszolgáltatásában rengeteg lehetőség rejlik: hazánkban egy ideje például a H1N1 oltópontok kerültek feltüntetésre a digitális térképen, az Egyesült Királyságban pedig az eladó ingatlanok bukkannak fel hamarosan rajta. Az új funkció 2010-ben fog elstartolni és hasonlatos lesz ahhoz, melyet a közelmúltban Ausztráliában indítottak.

Az új megoldás révén az ingatlanügynököknek lehetőségük nyílik arra, hogy a Google Maps-en teljesen ingyen és bérmentve feltüntessék az általuk kiközvetítendő lakásokat. A térképen részletesen fel lehet majd tüntetni az ingatlan különböző adatait, ezenkívül pedig a Google Street View szolgáltatásából nyert képek is elhelyezhetőek lesznek a szolgáltatásban.

#img1#

A Google Maps online ingatlan piactérré válásáról megoszlanak a vélemények. Az egyik vezető ingatlancég szerint ezzel a lépéssel mind a Google, mind pedig az ingatlankereskedők jól fognak járni, más szakmabeliek viszont úgy vélik, hogy a Google Maps minden eddiginél közelebb kapcsolatba hozza majd az eladót és a vevőt, ami jelentősen rontani fogja az ingatlankereskedők lehetőségeit. Azt egyelőre nem tudni, hogy hazánkban mikor indul majd hasonló szolgáltatás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés