Connect with us

technokrata

Elindult az Energy University kezdeményezés

Dotkom

Elindult az Energy University kezdeményezés

A Schneider Electric útjára indította a Energy University kezdeményezését.

A gyártóktól független online képzési program célja, hogy segítsen megismerni az energiahatékony megoldások különböző alkalmazási területeken való sikeres bevezetésének alapjait. A kurzusok segítségével kiemelkedő szakértelemre tehetnek szert hatékonysági kérdések, valamint a biztonságos, megbízható és költséghatékony megoldások megvalósítása terén azok, akik részt vesznek az energiafelhasználással kapcsolatos döntéshozatali, vezetési, tervezési vagy kivitelezési folyamatokban.

Az Energy University kurzusai termékfüggetlenek, és a magas szintű energiakezelés eléréséhez szükséges kulcsfontosságú fogalmakra és bevált gyakorlatokra koncentrálnak. A kurzusok anyagának összeállítását a vállalat adott szakterületekre specializálódott szakemberei segítették. Az új technológiák iránti igény növekedésével és a tudásanyag bővülésével párhuzamosan az Energy University újabb és újabb kurzusokat épít be programjába.

A kurzusok általában kevesebb, mint egy óra alatt végezhetőek el, és az online környezetnek köszönhetően a tanulás kényelmes és egyszerű. A saját tempóban végezhető képzés eredményességét a felhasználók a témakörökhöz tartozó teszteken mérhetik le, amelyek egyben a minősítő vizsgára történő felkészülés során is segítséget jelentenek.

A megszerezhető minősítés azt bizonyítja, hogy az adott felhasználónak átfogó ismeretei vannak az energiahasználatról, és képes önállóan kezelni az energiatudatossággal, a problémamegoldással és a megoldások tervezésével kapcsolatos helyzeteket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin