Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egységesítette arculatát az Apple regionális disztribútori hálózata

Dotkom

Egységesítette arculatát az Apple regionális disztribútori hálózata

Egységesítette disztribútori hálózatának arculatát az Apple termékek legnagyobb Amerikán kívüli viszonteladója, az MDS Holdings.

A frissítés eredményeként a holding disztribúciós vállalatai a kelet-közép-európai régióban Apcom márkanéven folytatják tevékenységüket. Az MDS Holdings-hoz tartozó Apcom hálózatának tagjai változatlan szervezeti és szerkezeti struktúrában működnek a jövőben, ezek a cégek gyakorolják továbbra is az Apple termékek kizárólagos disztribútori jogosultságait a régió országaiban, így Magyarországon is. Az MDS Holdings immár 35 éve van jelen a világ 67 országában, kapcsolata az Apple-lel 22 éves múltra tekint vissza.

“Legfontosabb törekvésünk, hogy tovább bővítsük értékesítési hálózatunkat Magyarországon, valamint, hogy kereskedelmi stratégiánkkal a kelet-közép-európai régión belül összehangolt és elérhető árakat biztosíthassunk a meglévő és a potenciális Apple felhasználók számára” – mondta el Majoros Miklós, az Apcom, az Apple termékek kizárólagos hazai disztribútorának ügyvezető igazgatója. “Regionális együttműködéssel és forgalmazói kapcsolatokkal, megosztott szolgáltatásokkal és az Apcom csoporton belül optimalizált kiadásokkal segítjük további fejlődésünket” – tette hozzá Majoros Miklós.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés