Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egységes felügyelet adatközpontokban, a fizikai és virtuális eszközökre

Dotkom

Egységes felügyelet adatközpontokban, a fizikai és virtuális eszközökre

A Novell vállalata, a PlateSpin számos újdonsággal fejlesztette tovább alkalmazás-felügyeleti megoldásait, amelyek jól együttműködnek a vállalat többi termékével, így a heterogén informatikai környezetek fizikai és virtuális infrastruktúráján is biztosítják a kiszolgálók alkalmazásainak testre szabását, áttelepítését, védelmét és felügyeletét.

A kibővített PlateSpin alkalmazás-felügyeleti termékcsalád (PlateSpin Recon, PlateSpin Migrate, PlateSpin Protect és PlateSpin Orchestrate) jelenleg az egyetlen olyan megoldás a piacon, amely támogatja a 32, illetve 64 bites Windows és Linux kiszolgálókat és az összes jelentős hypervisor megoldást. A bejelentéssel a Novell megerősíti vezető pozícióját a vegyes adatközpontok többplatformos alkalmazásfelügyeleti megoldásainak terén, és tovább csökkenti az ügyfelek költségeit, valamint az összetett rendszerek működésének kockázatait.

“Az informatikai szervezetek olyan felügyeleti eszközöket keresnek, amelyek a fizikai és a virtuális környezetet egyaránt képesek támogatni, és nem igényelnek platformspecifikus termékeket” – mondta Tim Grieser, az IDC vállalati rendszer-felügyeleti szoftverekkel foglalkozó programjának alelnöke. “A különböző hypervisorokon és platformokon működő alkalmazásokkal szükségtelenné válhatnak azok a speciális felügyeleti eszközök, amelyekkel az adatközponti infrastruktúra csak technológiánként elkülönítve kezelhető. A vállalatok így a szolgáltatásirányítás felé mozdulhatnak el, az informatikai szervezetek pedig könnyebben igazodhatnak az üzleti igényekhez és prioritásokhoz” – tette hozzá Grieser.

Mivel az adatközpontokban egyre többféle hardverplatformot, operációs rendszert és virtualizációs technológiát telepítenek, egyre szűkül a határ a fizikai és virtuális eszközök között. Az alkalmazások hordozhatósága miatt az operációs rendszer, az alkalmazás és az adatszoftver függetlenné válik a működtetését biztosító fizikai vagy virtuális platformtól. A PlateSpin alkalmazás-felügyeleti megoldásai megkönnyítik az adatközpontban dolgozó rendszergazdák munkáját az alkalmazások elosztásának optimalizálásával – így a fizikai és a virtuális gépek esetében is a legjobb teljesítményt nyújthatják a felhasználóknak. A felhasználók pedig egy hatékonyabb, rugalmasabb, új generációs adatközponttá alakíthatják számítógépes környezetüket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés