Connect with us

Hirdetés

technokrata

E-számla az EnterNettől

Dotkom

E-számla az EnterNettől

2008 novemberétől az EnterNet bevezeti a hagyományos papír alapú számlázás mellett az elektronikus számlázás lehetőségét is. Az áttérés szabadon választható az ügyfeleknek, de a vállalat tervezi ösztönző kedvezmények bevezetését is a közeljövőben.

Az EnterNet által bevezetett E-számla egy olyan nyílt, platform-független, hazai és nemzetközi szabványokra épülő elektronikus számla és számlafizetési szolgáltatás, amely az Interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, biztonságos körülmények között.

A papíralapú bizonylatokat teljes egészében nélkülöző szolgáltatás megfelel az elektronikus számla jogszabályban előírt követelményeinek. A hiteles elektronikus számla a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel és elektronikus aláírással van ellátva.

A szabványok maximális figyelembevételének köszönhetően a szolgáltatás könnyen illeszthető bármely, már meglévő számlázó és/vagy könyvelő szoftverhez. A könyvelés akár egy gombnyomásra megtörténhet, illetve egy esetleges revízió vagy banki, hivatali adatkérés esetén, az E-számla adathordozón (CD, DVD) is beadható.

“Az elektronikus számlázás bevezetése tartogat pár nehézséget, de annál több előnyt kínál ügyfeleink és cégünk számára egyaránt. Azért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk az E-számlázást, mert úgy látjuk, hogy aki lépést szeretne tartani a piaci fejlődéssel és változásokkal, nem hagyhatja figyelmen kívül az új technológiák adta lehetőségeket. Márpedig az E-számla olcsóbb, gyorsabb hatékonyabb és sokkal környezetkímélőbb, mint hagyományos megfelelője. Ezek pedig olyan érvek, amik alapján nem volt nehéz eldönteni, hogy belevágjunk-e az áttérés folyamatába.” – mondta Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport vezérigazgatója.

“Az újfajta számlázásra való áttérés választása ügyfeleink szabad döntése, de a bevezetést követően különböző akciókkal is támogatni fogjuk majd az E-számlát. Például, aki ezt a számlázási módot választja, kedvezményt kap majd egyes szolgáltatásaink díjából. Így szeretnénk elérni, hogy hamarosan az ügyfeleink nagy része már elektronikusan kapja számláit.” – tette hozzá a vezérigazgató.

Tovább


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés