Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bill Emmerick a Sunbelt Software alelnöke

Dotkom

Bill Emmerick a Sunbelt Software alelnöke

Az amerikai Sunbelt Software bejelentette, hogy a Sophos korábbi alelnökét, Bill Emmericket nevezi ki a cég termékmenedzsmentért és a vállalat IT részlegének működéséért felelős alelnökké. Az újonnan létrehozott alelnöki pozícióban Emmerick közvetlenül Alex Eckelberrynek, a cég elnök-vezérigazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Bill Emmerick több mint húszévnyi tapasztalattal rendelkezik az IT-biztonság terén: alapítója és alelnöke volt a hálózati belépést szabályozó termékek fejlesztésével foglalkozó ENDFORCE vállalatnak, amelyet később felvásárolt a Sophos, illetve alelnökként dolgozott az UUNET-nél és a CompuServenél is. Új pozíciójában Emmerick a Sunbelt teljes termékportfóliójáért felelős lesz, beleértve a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó következő generációjának fejlesztését is, illetve az ügyfélszolgálat felügyeletét is ellátja majd.

“Bill az IT biztonsági iparág egyik legtapasztaltabb szakembere, akinek tudása jelentősen segíti majd a Sunbelt közeljövőben esedékes átfogó terjeszkedési stratégiáját.” – mondta Alex Eckelberry a kinevezés kapcsán. “Az elmúlt időszakban világszerte havonta átlagosan 150.000-rel nőtt a VIPRE által védett számítógépek száma, ez a robbanásszerű fejlődés pedig új kihívások elé állítja az ügyfélszolgálatunkat, ezen a területen is számítunk Bill tapasztalatára.” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés