Connect with us

technokrata

Bemutatta új szoftvermoduljait az APC

Dotkom

Bemutatta új szoftvermoduljait az APC

Az APC bemutatta az InfraStruXure Central új, kiegészítő szoftvermoduljait, a Capacity és Change Manager szoftvereket.

A Capacity Manager intelligens modellezésének segítségével az informatikai igények és az infrastrukturális lehetőségek egyensúlya teremthető meg, míg a Change Manager megoldással teljesen integrált módon biztosítható az informatikai infrastruktúra változáskezelése.

Az APC Capacity Manager szoftvere egy megosztott adatközpont-modell felhasználásával segíti a tervezést és optimalizálja az aktuális áram-, hűtési és rackkapacitások felhasználását, így biztosítja az adatközpont megfelelő méretezését és a hatékony berendezés-beszerzést.

A kifinomult program intelligens modellezés és elemzés segítségével határozza meg egy adatközpont új berendezéseinek optimális helyét. A Capacity Manager az InfraStruXure Central alkalmazás a területre, hűtésre és áramfelhasználásra vonatkozó aktuális adatokat kombinálja az új szerverekre vonatkozó igényekkel és az elérhető fizikai infrastruktúrával a tervezett módosítások hatásainak bemutatásához. A jól előkészített döntéshozatal csökkenti a fizikai infrastruktúra túlterheltsége miatt bekövetkező állásidőt annak érdekében, hogy a fizikai infrastruktúra biztosítani tudja a szükséges redundanciát, szünetmentes működést és elérhetőséget. Az APC Capacity Manager szoftvert a Change Manager szoftverrel együtt alkalmazva a módosítások gyorsabban és nyomon követhetően végezhetők el, míg a rendelkezésre állási igények a fizikai infrastruktúra igényeihez alakíthatók.

Az APC Change Manager változáskezelő szoftvere – egy megosztott adatközpont modellen keresztül – lehetővé teszi az adatközpontokban található eszközök áthelyezésének követését, valamint az eszközök hozzáadását és módosítását. Az új informatikai berendezések a megérkezésüktől fogva nyomon követhetők, amelyben a virtuális raktár és a grafikus felület egyszerű megoldásai vannak a felhasználó segítségére. Az APC megoldásának segítségével az informatikai eszközök olyan, kulcsfontosságú tulajdonságok alapján alakíthatóak a felhasználó igénye szerint, mint a helyigény vagy a becsült áramfogyasztás.

A Capacity Manager szoftver az APC InfraStruXure Central felügyeleti és menedzsment szoftverrel együtt használva lehetőséget nyújt az új berendezések gyors elhelyezésére a fizikai infrastruktúra számára biztosított megfelelő redundancia és elérhetőség mellett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin