Connect with us

technokrata

Az év legjobb fejlesztései között a telesport.hu

Dotkom

Az év legjobb fejlesztései között a telesport.hu

Különdíjat kapott a telesport.hu, a Magyar Televízió sportportálja az Év Honlapja és az e-Fesztivál idei versenyén. Az MTV fejlesztése a legjobb hazai példa a különböző tömegkommunikációs felületek és tartalmak együttműködésére az új média szakma szerint.

Crossmedia különdíjjal ismerték el a köztelevízió legújabb honlapját az online tartalmak évente megrendezett mustráján, az e-Fesztiválon, illetve az Év Honlapja versenyen. Az új média szakma szerint idén a telesport.hu valósította meg a legjobban a szöveges és mozgóképes tartalmak, az internetes és a televíziós felület összehangolt működését az EURO2008 Labdarúgó Európa-bajnokság és a pekingi olimpiai játékok idején.

“A mozgókép végérvényesen utat tört magának a szövegközpontú internet világában – mondta Mucsi Csaba, az Magyar Televízió új média főszerkesztője. Mindkét díj fontos szakmai visszajelzés számunkra, mert azt bizonyítják, hogy versenyképes stratégiát dolgoztunk ki. Hamarosan újabb fejlesztéseket mutatunk be: tovább bővítjük az MTV Online tartalmait és a szolgáltatásait. A cél az MTV harmadik, internetes tévécsatornájának létrehozása.”

Minden korábbi online nézettségi csúcsot megdöntött a május végén indított telesport.hu, amikor a portálon több mint 25 ezren figyelték egy időben, élőben, hogyan szerzi meg a magyarok első olimpiai aranyát Vajda Attila. Novemberben a megújult hirado.hu oldalon elindult a Híradóweb, amely naponta háromszor, 10, 14 és 16 órakor jelentkezik a legfrissebb hírekkel élőben, kizárólag az interneten. A www.mtv.hu honlap tavaly közérdekű információszolgáltatás kategóriában bizonyult a legjobbnak az eFestival szakmai zsűrije szerint.

“Az ország legnagyobb tartalomszolgáltatója megmutatta, hogy nemcsak a tévé képernyőjén keresztül tudja megtalálni a nézőket, hanem más platformokon, az interneten és a teletexten is” – tette hozzá Mucsi Csaba.

Az eFestivalt a Magyar Tartalomipari Szövetség rendezi 2006 óta, az Év Honlapja díjat pedig az idén hatodik alkalommal hirdette meg az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség. Mindkét verseny színvonalas magyar tartalmak és minőségi szolgáltatások fejlesztésére ösztönözi az új média szakmát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin