Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ausztráliában és Afrikában terjeszkedik magyar Intellio

Dotkom

Ausztráliában és Afrikában terjeszkedik magyar Intellio

Távoli földrészeken, Ausztráliában és Afrikában terjeszkedik a nemzetközi biztonságtechnikai piacon tevékenykedő Intellio Kft. A magyar vállalat Ausztráliában a Vicon Industries (USA) ausztrál vállalatával, a Dél-Afrikai Köztársaságban pedig a Safindo Import & Exports cc.-vel kötött új mesterdisztribútori szerződéseket.

Az intelligens biztonságtechnikai, kereskedelmi és forgalom ellenőrző megoldásairól ismert cég legfrissebb megállapodásai jelenleg kizárólagos forgalmazási jogot biztosítanak mindkét vállalat számára saját térségükben.

A gazdasági válság ellenére egyre nagyobb érdeklődés kíséri az intelligens biztonságtechnikai, kereskedelmi és forgalomfigyelő megoldásainkat. Ennek egyik oka, hogy hazai jó eredményeink mellet sorban zárjuk a sikeres külföldi telepítéseket is, melynek nyomán megsokszorozódott a külföldi megkeresések száma – mondja Kópházi János az Intellio ügyvezető igazgatója. Két új partnerünk célja, hogy, hogy elsőszámú szállítója legyen az intelligens megoldásoknak a helyi piacokon, mind a biztonságtechnika, mind pedig a kereskedelem, forgalomfigyelés és múzeum védelem területén.

Elsősorban biztonsági és megfigyelési funkciókra koncentrálunk, ugyanis a kormányzat kifejezett törekvése a helyi bűnözés visszaszorítása a lehető legnagyobb mértékben. Másrészről közeledik a 2010-es foci vb, mely nagy lehetőségeket rejt számunkra – mondja Sheshile Thulani Zwelihle Ngubane a dél-afrikai Safindo International ügyvezető igazgatója. Nem titkolt szándékunk, hogy az Intellio megoldásaival szeretnénk részt szerezni a 2010-es foci vb biztonsági hálózatának kiépítésében. Ezek az intelligens alkalmazások a biztonságtechnika területén kívül is széles körben hasznosíthatóak, ráadásul jelenleg ez a fajta megoldás egyedi a mi régiónkban – mondja a Safindo ügyvezetője. A jelenlegi körülményeket tekintve tehát erős keresletre számítunk.

A Safindo International dinamikusan fejlődő, innovatív kereskedelmi vállalat. A cég egyik fő célja újító és előremutató technológiák importálása a régióba.

A Vicon Industries ausztrál vállalatának anyacége a biztonságtechnikai eszközök fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozó amerikai Vicon 1967-es megalakulása óta közel 40 országban van jelen. Saját fejlesztésű termékein kívül több neves gyártó termékeit is forgalmazza, így 2009-től az Intellio intelligens megoldásai is bekerültek az ausztrál leányvállalat portfóliójába. Az ausztrál vállalat vezetője elmondta, hogy az Intellio termékek forgalmazásával abszolút konkurenciát kíván állítani az ausztrál piacon már jelen lévő megoldásokkal szemben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés