Connect with us

Hirdetés

technokrata

A válság megoldása: irány előre

Dotkom

A válság megoldása: irány előre

Az Avnet hivatalos VMware disztribútorrá vált Magyarországon, és rekord bevételű pénzügyi évet zárt 2009 júniusában a hazai leányvállalat.

Az Avnet magyar leányvállalata, az Avnet Technology Solutions Kft. a tavalyi sikeres év után a 2009-es pénzügyi évben is rekord árbevételt ért el. A további fejlődés érdekében hivatalos disztribútori megállapodást kötöttek a VMware-rel, amely a virtualizációs megoldások vezető gyártója az egész világon – a desktoptól az adatközpontokig, és a “cloud computing” megoldásokig.

Az új termék bevezetése mellett új viszonteladói hálózatot is épít a cég, a virtualizációs megoldások eladásához új partnereket fog bevonni az Avnet a magyar piacon.

A válság ellenére a magyar cég túlteljesítette az amerikai anyavállalat elvárásait. A közel 10 milliárd forintos bevételt elért cég Európában ez egyik legjobb forgalmi eredményt produkálta az Avneten belül – a közép-európai országok között is az elsők között van.

Az Avnet közép-európai régiója “eminens tanulónak” számít a multinacionális cégen belül, mivel ezen országok leányvállalatai hatékonyságukkal, fejlesztéseikkel, szakembereikkel a gazdasági válság ellenére is nagyon jó eredményeket produkálnak – túlteljesítve a kereskedelmi terveket.

A válságra adott válaszként az Avnet hazánkban is új megoldásokkal kívánja bővíteni termékportfólióját.

Ennek érdekében itthon is disztribúciós megállapodást kötött a VMware-rel, mely szerint Magyarországon forgalmazhatja a cég megoldásait, illetve értékesítési, műszaki, marketing, pénzügyi és oktatási támogatást is nyújt a VMware partnerek számára.

A megállapodás illeszkedik az Avnet Technology Solutions Kft. hosszú távú üzleti stratégiájába, mely célja a széles, egymást kiegészítő megoldáscsomag kialakítása hozzáadott értékű disztribúcióval.

Az Avnet ezzel a megállapodással szoftver-hardver “csomagokat” tud ajánlani vevőinek, a meglévő IBM, Sun, EMC szerverekhez, storage-okhoz, így egy cégtől tudják a viszonteladók megvásárolni a teljes virtualizációs megoldásokat, mentési rendszereket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés