Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell Európára is kiterjeszti VMware View® alapú felhőmegoldásait és Desktop as a Service szolgáltatását

Dotkom

A Dell Európára is kiterjeszti VMware View® alapú felhőmegoldásait és Desktop as a Service szolgáltatását

A Dell bejelentette továbbfejlesztett felhőalapú ügyfélmegoldásait, mely lehetővé teszi a VMware virtuális környezetek bevezetését, kezelését, telepítését és széles körű elérését.

 A felhőalapú ügyfélmegoldások legújabb fejlesztéseivel, a vékonykliensek¹ piacát vezető Dell a zéró és vékonyklienseken Európában is elérhetővé teszi a VMware View és a PCoIP protokoll támogatását. Elérhető lesz továbbá a PCoIP-támogatással kiegészített Desktop as a Service (DaaS) szolgáltatás, valamint az értékesítési partnereknek fejlesztett megoldások is.

A felhőalapú virtuális asztali megoldások már elérhetők Európában

A Dell Desktop as a Service (DaaS) szolgáltatása jelenleg az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Hollandiában érhető el. A szolgáltatás a Dell Slough városában (Egyesült Királyság) található adatközpontjára épül, amely az alkalmazások zavartalan elérhetőségét és folyamatos működést biztosít. A DaaS segítségével az ügyfelek kizárólag az operációs rendszer, az alkalmazások és a felhasználói profilok kezelésére összpontosíthatnak, míg a VDI infrastruktúrát a Dell gondjaira bízhatják. Ez a megoldás rugalmasságot biztosít az informatikai részlegek számára, néhány felhasználótól akár ezrekig méretezhető, számos eszközről elérhető, továbbá leegyszerűsíti az asztali virtualizáció telepítését és kezelését, valamint előre kiszámítható, havi áron vásárolható meg. A DaaS munkahelyenként havi 35 eurós, 29 fontos vagy 36 dolláros díjért vehető igénybe².

A Dell DaaS lehetőséget biztosít az ügyfelek számára a VMware View programban elérhető PCoIP protokoll használatára, amellyel a távoli felhasználók kivételes, HD multimédia élményhez juthatnak, nagyfelbontású, teljes képfrissítésű 3D grafika és HD hang, több nagy kijelző és az USB-perifériák széles körének támogatásával.

Új felhő kliensek a VMware rendszerekhez

A mai naptól világszerte elérhető az új, kétkijelzős Dell Wyse P25, a négykijelzős Dell Wyse P45 pedig még ebben a hónapban megvásárolható lesz. Ezek a PCoIP zéró kliensek perifériák széles skáláját támogatják, kimagasló alkalmazás-terjesztési megoldást kínálnak, valamint kompromisszummentes teljesítménnyel támogatják a nagy grafikai igényű alkalmazásokat. Az ügyféloldali gyorsítótárazással csökkentik a LAN és WAN hálózatok sávszélesség-használatát, és egyszerűsítik a nagyvállalati asztali számítógépek kiépítését, kezelését, karbantartását és védelmét.

A Dell emellett VMware-specifikus fejlesztéseket is beépít a kompakt, költséghatékony Dell Wyse T50 ARM SoC vékonykliensébe és a Dell Wyse X90m7 mobil vékonykliensébe. A T50 kliens PCoIP támogatása kiemelkedő grafikai és multimédiás teljesítményt nyújt a VMware rendszereken. Az X90m7 mobil vékonykliens mostantól a Windows Embedded Standard 7 Premium operációs rendszert VMware View Local Mode üzemmóddal támogatja, így a mobil felhasználók számára további rugalmasságot jelent, hogy a munkamenetek hordozhatóvá válnak. 

Dell felhőalapú ügyfélmegoldások értékesítési partnerek számára

A Dell Európában is elérhetővé teszi Partner Direct Desktop Virtualization Solutions Competency programját, és világszerte bemutatja a Cloud Client Computing Partner Advisor eszközt. Az asztali rendszerek virtualizációjára összpontosító tudásbázis segítséget nyújt a Dell partnerei számára az értékesítési stratégia továbbfejlesztésében, és kiegészíti azt a teljes körű számítástechnikai kínálatot, amelyet ezek a partnerek igényelnek.

A Dell Cloud Client Computing Partner Advisor az elérhető egyik legteljesebb és legrugalmasabb eszköz, amely segít a Dell és Dell Wyse értékesítési partnereknek abban, hogy a nagyvállalati szintű asztali virtualizációs architektúrákat percek alatt megtervezhessék az ügyfeleik egyedi igényeinek megfelelően. A partnerek 50–50.000 felhasználóig tervezhetnek megoldásokat, amelyek mind a Dell közzétett referencia architektúráihoz kötődnek, és tartalmazzák a megoldás telepítéséhez szükséges végpontokat, valamint az adatközpontok hardverét és szoftvereit. Az eszköz októbertől világszerte ingyenesen elérhető a Premier és a Preferred szintű partnerek számára a Dell PartnerDirect portálon.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés