Connect with us

technokrata

A Tűzoltóságnak dolgozik a Synergon

Dotkom

A Tűzoltóságnak dolgozik a Synergon

A Synergon Informatika Nyrt. leányvállalata, a Synergon Rendszerintegrátor Kft. nyerte meg a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság új bevetés-irányítási rendszerének szállítására kiírt tendert, és 186,5 millió forint értékben szerződést kötött a rendszer bevezetésére és a support tevékenység ellátására.

A tenderen a Synergon Rendszerintegrátor Kft., mint fővállalkozó, a cseh Medium Soft-tal indult közösen, melynek bevetés-irányítási megoldását az Európai Unió több országában alkalmazzák. A Medium Soft által kidolgozott rendszer sikerességét és megbízhatóságát bizonyítja, hogy elnyerte az Európai Unió “Integrated Rescue Services” díját. A Synergon által kínált professzionális megoldás a hazai szakértők tetszését is elnyerte, akik a három pályázó közül a Synergon rendszerét és műszaki megoldását találták a legkiemelkedőbb színvonalú ajánlatnak. Az új bevetés-irányítási rendszer a magyar polgárok élet- és vagyonvédelmét szolgálja, a technikai megoldás megbízhatósága így kiemelkedő jelentőséggel bír.

A Synergon, mint a legnagyobb hazai tulajdonú rendszerintegrátor cég, kiterjedt referenciákkal és partnerkapcsolatokkal rendelkezik, és a gazdasági válság időszakában is kiegyensúlyozott üzleti eredményt hoz. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy ügyfelei és megbízói szemében megbízható, hatékony és innovatív partner.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin