Connect with us

Hirdetés

technokrata

A rendszergazdák kedvenc vírusirtója

Dotkom

A rendszergazdák kedvenc vírusirtója

A Windows IT Pro olvasói szerint a Sunbelt terméke a legjobb vállalati védelmi szoftver.

A Sunbelt Software ma bejelentette, hogy a Vipre Enterprise vírusirtója győzött az amerikai Windows IT Pro magazin 2009-es olvasói szavazásán. Ebben az évben a résztvevők nem csupán a szerkesztőség által összeállított termék- és szolgáltatáslistán található megoldásokra szavazhattak, hanem bárki javasolhatott terméket a szavazás során, így több ezer szoftver közül lehetett kiválasztani a legjobbnak ítélt termékeket. A Vipre után is neves gyártók megoldásainak szavaztak bizalmat az olvasók: a második helyet az Eset Nod32 antivírus rendszere szerezte meg, míg a bronzérem a Trend Micro Officescanjének jutott.

A Windows IT Pro a legnagyobb független Windows alapú informatikával foglalkozó szaklap, amely online kiadása havonta 2,5 millió látogatót regisztrál. A névadó magazinon kívül a lapcsaládhoz tartozik még az SQL Server Magazine, az Office SharePoint Pro és a Windows Dev Pro is, az olvasók pedig elsősorban rendszergazdák, informatikai szakemberek és a Microsoft termékei iránt mélyebben érdeklődő egyéni felhasználók közül kerülnek ki. A lapcsoporthoz blogok, fórumok, RSS csatornák, webinarok, virtuális események és hírlevelek kapcsolódnak.

A lap által végzett felmérések szerint a felhasználók az antivírusokkal kapcsolatban legkiábrándítóbbnak azt tartják, ha egy szoftver nagyon lelassítja a rendszer működését, növeli a bootolási időt és folyamatosan sok erőforrást köt le. A Vipre ezzel szemben nem csupán gyors és minimális hardvererőforrással is beéri, hanem egyszerre nyújt teljes körű védelmet a vírusok, a manapság már a lényegesen nagyobb fenyegetést jelentő kémprogramok, az ál-antivírusok, a rootkitek és egyéb károkozók ellen. A Vipre tökéletesen illeszkedik valamennyi Windows alapú környezethez, legyen szó XP-ről, Vistaról, vagy Windows 7-ről.

A szavazás során érkezett kommentek alapján jól látszik, hogy a rendszergazdák miért kedvelik a Vipre-t: egyszerű telepíthetőség, kiváló ár-érték arány, kevés memória-, processzor- és rendszererőforrás-használat jellemzik a Sunbelt szoftverét. A felhasználói vélemények arra is kitérnek, hogy a Vipre több mint egy antivírus: a kártevők karanténba helyezése, vagy törlése mellett megtisztítja a számítógépet a károkozók után maradt DNS bejegyzésektől, böngésző-moduloktól, és a kéretlen beállításoktól is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés