Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyomtatási szolgáltatók jövője a specializációban rejlik

Dotkom

A nyomtatási szolgáltatók jövője a specializációban rejlik

A Canon Business Forum egyik legérdekesebb előadássorozatát a Garry Nelson, a Kall Kwik digitális nyomtatási szolgáltató ügyvezető igazgatója tartotta. “A verseny vége, a specializáció kezdete” címmel.

Több mint kétszáz Magyarországról, Lengyelországból, Csehországból és az Adriai régióból érkező vendég hallgatta a rendkívül dinamikus előadást, amely a nyomtatási iparágban is egyre fontosabb specializáció fontosságát hangsúlyozta. Miután több nyomtatási szolgáltató is arról számolt be, hogy a litográfiai megrendelések volumene és a nyereség folyamatosan csökken, Garry Nelson különböző módszereket javasolt a jövedelmező üzletmenet kiépítésére. Tízéves tapasztalatára támaszkodva a változó adatok nyomtatásának bevezetését és online megrendelő rendszer kiépítését szorgalmazta egy átfogó marketingstratégiával kiegészítve. Ennek eredményeképp a nyomtatási szolgáltatók vezethetik és koordinálhatják az egész projektet. A prezentációt a Canon imagePress 7000 készülékkel nyomtatott fényképalbumok és ismertetők, valamint a Canon imagePress C1+ készülékkel készült, átlátszó fedőréteggel bevont kártyák bemutatása színesítette.

A szeminárium a Canon által Európában elindított Essential Business Builder Program (EBBP) bevezető előadása volt, mivel jelenleg a Canon a közép-kelet-európai régióban tervez egész napos EBBP szakmai workshopokat.

“Az ügyfelektől számos pozitív visszajelzés érkezett Garry előadásával kapcsolatban: szakmai háttere és tapasztalata mellett előadói képessége is nagy hatással volt a hallgatóságra. Nagyon várjuk, hogy a Magyarországon júniusban megtartandó első workshopon viszontláthassuk Garry-t, valamint mélyebben megismerhessük stratégiáját és elképzeléseit a jövő nyomdász nemzedékéről” – mondta Lakos László, a Canon Hungária Kft. vállalati üzletágának marketing csoportvezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés