Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Holddal bővült a Google Föld

Dotkom

A Holddal bővült a Google Föld

A Hold felszínéről készült műholdfelvételek és űrhajósok beszámolóinak a segítségével ismerhetik meg a Föld körül keringő égitestet azok, akik letöltik a Google Earth legújabb verzióját.

A Holdra szállás negyvenedik évfordulóján a Google a Föld körül keringő égitest felszínéről készült műholdfelvételekkel, archív fotókkal, filmekkel és az égitesten landolt űrjárművek modelljeivel bővítette a Google Earth programot.

“Negyven évvel ezelőtt két emberi lény a Holdra lépett. A Google Earth segítségével ma már bárki követheti őket. Több százmillió ember számára tettük lehetővé az Apollo expedíciók megismerését a Hold interaktív, háromdimenziós térképének segítségével.” – nyilatkozta Michael Weiss-Malik a Google termékmenedzsere a Telegraph-nak.

Az eredetileg csak a Föld, műholdfelvételekből és épületek modelljeiből összeállított háromdimenziós virtuális mását tartalmazó Google Earth felhasználói ma már szinte az összes felfedezett csillagról vagy bolygóról nézhetnek felvételeket vagy szerezhetnek információkat a program segítségével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés