Connect with us

technokrata

A Holddal bővült a Google Föld

Dotkom

A Holddal bővült a Google Föld

A Hold felszínéről készült műholdfelvételek és űrhajósok beszámolóinak a segítségével ismerhetik meg a Föld körül keringő égitestet azok, akik letöltik a Google Earth legújabb verzióját.

A Holdra szállás negyvenedik évfordulóján a Google a Föld körül keringő égitest felszínéről készült műholdfelvételekkel, archív fotókkal, filmekkel és az égitesten landolt űrjárművek modelljeivel bővítette a Google Earth programot.

“Negyven évvel ezelőtt két emberi lény a Holdra lépett. A Google Earth segítségével ma már bárki követheti őket. Több százmillió ember számára tettük lehetővé az Apollo expedíciók megismerését a Hold interaktív, háromdimenziós térképének segítségével.” – nyilatkozta Michael Weiss-Malik a Google termékmenedzsere a Telegraph-nak.

Az eredetileg csak a Föld, műholdfelvételekből és épületek modelljeiből összeállított háromdimenziós virtuális mását tartalmazó Google Earth felhasználói ma már szinte az összes felfedezett csillagról vagy bolygóról nézhetnek felvételeket vagy szerezhetnek információkat a program segítségével.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin