Connect with us

Hirdetés

technokrata

A FlexiTon Afrikába szállít szoftvereket

Dotkom

A FlexiTon Afrikába szállít szoftvereket

A FlexiTon Kft. 2008 áprilisában nagy értékű, 22 országra vonatkozó keretszerződést kötött egy Afrikában és Közel-Keleten érdekelt mobil szolgáltató cégcsoporttal, komplett hálózatnyilvántartó megoldásának szállítására, telepítésére és bevezetésére.

A FlexiTon saját fejlesztésű ARIADNE szoftver termékcsaládja távközlési szolgáltatók számára nyújt professzionális megoldást a hálózat-nyilvántartás, kapacitásmenedzsment és hálózattervezés területein. Az itthon elvégzett testreszabási munkák és a hálózati adatbázisok felállítása után a szakembereink sorozatban végzik a helyszíni telepítéseket, oktatják a majdani felhasználókat és támogatják a rendszer éles üzemének elindítását.

Gabon, Zambia, Tanzánia és Sierra Leone után az elmúlt hetekben Csád és Malawi került fel arra a listára, ahol a sikeres telepítéseinket jegyezik. 2009 nyarán még Nigéria következik, ahol egy korábbi részteljesítés után a végső átadás a feladat – olvasható a cég közleményében.

Az érintett ügyfél Közel-Kelet és Afrika 22 országában üzemeltet 2G és 3G mobil hálózatokat. A MEA régióban jelenleg 70 milliót meghaladó ügyfele van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés