Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Facebook elveti korábbi régiós koncepcióját

Dotkom

A Facebook elveti korábbi régiós koncepcióját

A Facebookon eddig sok funkciónál lehetett szűrni az információkat régiós csoportunk szerint, de most úgy tűnik, elvetik ezt a koncepciót.

A cég szerint túlságosan széleskörűek ezek a csoportok ahhoz, hogy a valós kapcsolatait tükrözze az embereknek. A szájt olyan nagy, hogy a barátságok átnyúlnak a régiókon, de maguk a régiók is túl nagyok. Mostantól az oldal inkább az egyéni beállításokra akar hagyatkozni, és a felhasználók döntése lesz, hogy például az iskola-, vagy munkatársainak az aktivitásai legyenek láthatóak a kezdőoldalon.

A jövőben nem lesz lehetőség ismerősök történeteinek a szűrésére régiójuk szerint, például nem lesz ott a Hungary csoport a filterek között. Az adatvédelmi beállításoknál szintén nem lesz elérhető a régió alapú beállítás, viszont bármilyen csoporthoz vagy eseményhez lehet majd csatlakozni, régiótól függetlenül. A korábban megadott régiós adatok nem vesznek el, azok ugyanúgy meg fognak jelenni az adatlapokon, és a keresési eredményekben, írta meg a New York Times.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés