Connect with us

technokrata

43 embert bocsát el a Synergon

Dotkom

43 embert bocsát el a Synergon

A Synergon Informatika Nyrt. közleményben adta hírül, hogy a közelmúltban kialakult nemzet- és világgazdasági válság jövő évben várható, további negatív hatásainak megelőzésére intézkedéseket eszközölt, melyek a dolgozói állomány létszámát is érintik.

A 2009. évi stabil és nyereséges működés, és a további fejlődés biztosítására a Synergon megelőző intézkedéseket indított el az idei utolsó negyedévben, melyek fókuszában a működési költségek további csökkentése áll. A költségcsökkentés a bér- és személyi jellegű kiadásokat is érinti.

A leépítési folyamat több lépésben, az idei év novemberétől a 2009. év március végéig valósul meg, hogy ne veszélyeztesse a folyamatban lévő feladatok elvégzését, lezárását, valamint biztosítva legyen a megváltozott körülmények miatti folyamatok újratervezésének, optimalizálásának zökkenőmentes kialakítása.

A teljes folyamat végére a leépítésben érintett dolgozók tervezett száma 43 fő.

A Társaság hangsúlyozni kívánja, hogy a pénzügyi és gazdasági helyzet által kikényszerített elbocsátások minden egyes esetben a jogszabályoknak és a Synergon munkavállaló-barát üzletpolitikájának megfelelően történtek. A vállalat a munkavállalói viszony megszűnése után, az igények és a lehetőségek függvényében, támogatja volt dolgozóit új munkalehetőséget találni.

A Synergon menedzsmentjének meggyőződése, hogy a jelenlegi helyzetben a fenti lépések képesek garantálni a vállalat versenyképességének fenntartását, a stabil, kiszámítható működést, és a munkahelyek megtartását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin