Connect with us

Hirdetés

technokrata

43 embert bocsát el a Synergon

Dotkom

43 embert bocsát el a Synergon

A Synergon Informatika Nyrt. közleményben adta hírül, hogy a közelmúltban kialakult nemzet- és világgazdasági válság jövő évben várható, további negatív hatásainak megelőzésére intézkedéseket eszközölt, melyek a dolgozói állomány létszámát is érintik.

A 2009. évi stabil és nyereséges működés, és a további fejlődés biztosítására a Synergon megelőző intézkedéseket indított el az idei utolsó negyedévben, melyek fókuszában a működési költségek további csökkentése áll. A költségcsökkentés a bér- és személyi jellegű kiadásokat is érinti.

A leépítési folyamat több lépésben, az idei év novemberétől a 2009. év március végéig valósul meg, hogy ne veszélyeztesse a folyamatban lévő feladatok elvégzését, lezárását, valamint biztosítva legyen a megváltozott körülmények miatti folyamatok újratervezésének, optimalizálásának zökkenőmentes kialakítása.

A teljes folyamat végére a leépítésben érintett dolgozók tervezett száma 43 fő.

A Társaság hangsúlyozni kívánja, hogy a pénzügyi és gazdasági helyzet által kikényszerített elbocsátások minden egyes esetben a jogszabályoknak és a Synergon munkavállaló-barát üzletpolitikájának megfelelően történtek. A vállalat a munkavállalói viszony megszűnése után, az igények és a lehetőségek függvényében, támogatja volt dolgozóit új munkalehetőséget találni.

A Synergon menedzsmentjének meggyőződése, hogy a jelenlegi helyzetben a fenti lépések képesek garantálni a vállalat versenyképességének fenntartását, a stabil, kiszámítható működést, és a munkahelyek megtartását.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés