Connect with us

Hirdetés

technokrata

10 ezer négyzetméter és 400 ezer méter kábel

Dotkom

10 ezer négyzetméter és 400 ezer méter kábel

A T-Systems leányvállalata, az IT Services Hungary több mint 700 munkatársával beköltözött új debreceni IT szolgáltató központjába.

A 2009 nyarán átadott irodakomplexum Debrecen egyik legnagyobb fejlesztése, mely még az idén több száz fiatal, nyelveket beszélő diplomás számára biztosít új munkahelyet a régióban.

“A mai napon az összes munkatársunk elfoglalta helyét új irodaházunkban. Reméljük, nem csak az egyedülálló munkakörülmények, de az általunk biztosított kiemelkedő karrierlehetőségek és képzéseink is garantálják, hogy a kollégák megtalálják számításaikat vállalatunknál, és hosszú távra rendezkedjenek be új helyükön” – mondta Ilosvai Péter, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója.

A T-Systems leányvállalata, az országosan 1800 embert foglalkoztató, budapesti és debreceni központtal működő IT Services Hungary rendszerintegrációs és info-kommunikációs technológia területeken (ICT) szolgálja ki nemzetközi ügyfeleit. A T-Systems az informatikai és kommunikációs technológiai piacvezető vállalataként tudásösztönző befektetéseivel hosszú távra tervez Magyarországon.

A több mint 10000 négyzetméteres irodaház a Debreceni Egyetem és az üzleti szféra együttműködésén alapuló komplexumban, a Tudásparkban kapott helyet. A 4 milliárd forintos beruházás több szempontból is kiemelkedő értéket képvisel: a teljes telek terület 60%-án zöldfelület került kialakításra, a magas fokú adatbiztonsági és technológiai követelmények kielégítéséről 400000 méter kábel gondoskodik, a magas szintű rendelkezésre állás a hét minden napján 24 órában biztosított, mindamellett, hogy az épület a mozgássérültek számára is akadálymentes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés