Connect with us

Hirdetés

technokrata

Március 15-én bezár a Facebook

Dotkom

Március 15-én bezár a Facebook

Mark Zuckerberg vissza akar térni régi életéhez.

A 21. század első évtizedének egyik legismertebb, legsikeresebb embere Mark Zuckerberg, a Facebook megalapítója és társtulajdonosa. Cége alig pár év alatt a semmiből nőtte ki magát, korábban elképzelhetetlen magasságokba. Legújabb becslések szerint akár 50 milliárd dollárt is érhet a Facebook, már amennyiben vásárolhatók lennének részvényei. Zuckerberg azonban úgy döntött, hogy bezárja a közösségi oldalt, mert vissza akar térni régi életviteléhez.

mark zuckerberg facebook

Hivatalos reakció
A Mashable elérte Larry Yut, a Facebook vállalati kommunikációs igazgatóját, aki hivatalosan is cáfolta az “értesüléseket”.

Legalábbis úgy, ahogy Bill Gates (már megint) szétosztja az összes vagyonát azok között, akik továbbküldenek egy e-mailt. A fenti pletyka, – angol terminológiában: hoax – természetesen nem igaz, március 15-én semmi, ehhez hasonló dolog nem fog történni a Facebookkal. Már csak azért sem, mert habár Zuckenberg elég jelentős részt birtokol még mindig a közösségi hálózatban, közel sem többségi tulajdonos. Vagyis akkor sem zárhatná be a site-ot, ha akarná.

De nyilvánvalóan nem akarja kinyírni élete álmát, levágni az aranytojást tojó tyúkot. Kérjük, ne dőljön be a hoaxoknak!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés