Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vipre Antivirus 4 – már magyarul

Dotkom

Vipre Antivirus 4 – már magyarul

Tűzfal, behatolásmegelőző rendszerek és káros URL szűrő – magyar kezelőfelülettel.

A magyar változatra minden felhasználó ingyenesen válthat; a kevesebb, mint 1 MB méretű magyar nyelvi csomag, amely telepítését követően azonnal leváltja a Vipre kezelőfelületét, már letölthető.

Vipre Antivirus Premium 4.0
A Sunbelt Kerio technológián alapuló tűzfalát, illetve behatolás-megelőző megoldásokat épített bele. A kétirányú tűzfal web- és reklámszűréssel alkalmazásonként és portonként is működik, vagyis a tűzfal kijövő és bemenő irányba is szűri a kéretlen hálózati forgalmat. A rendszeresen frissített reklámszűrő eltávolítja a honlapokról a nagyméretű és zavaró reklámokat. A Sunbelt ThreatTrack naprakész információkkal látja el a tűzfalat a vírusokat és kártevőket terjesztő honlapok címeiről, amelyekhez a Vipre Antivirus Premium automatikusan blokkolja a hozzáférést. A Snort IDS szabályok segítségével a tűzfal azonosítja és blokkolja a hálózati támadásokat, míg a Host Intrusion Prevention System (HIPS) a futó folyamatok állandó figyelésével állítja meg a kódinjektálással járó támadásokat.
 

Vipre Antivirus - magyar kezelőfelülettel
 

Vipre Antivirus 4.0
A Vipre Antivirus + Antispyware 3.1 utódja 64-bites rootkit-eltávolító megoldással bővült, illetve a víruskeresés immár Mozilla Firefoxban is lehetővé válik. A napi 30-60.000 új károkozóval bővülő adatbázishoz a SteadyStream óránként tölti le a frissítéseket, amelyek segítségével a Cobra és GenScan heurisztikus keresők azonosítják az ismert károkozókat. Az ismeretlen kártevők ellen virtualizációs viselkedés-elemző rendszer, az MX-V nyújt védelmet, ami az ismeretlen károkozókat a memória egy biztonságosan elkülönített részén elemzi és gyanús viselkedésük alapján felismeri.

Az operációs rendszer legmélyebb rétegeibe beférkőző rootkitek felderítésére és eltávolítására a FirstScan technológia szolgál, ami még a Windows betöltődése előtt távolítja el a kártevőket. A Vipre a levelezésben eltávolítja a káros csatolmányokat, a kártevőkre mutató linkeket és a nagy anyagi károkért felelős adathalász leveleket. Beépülő moduljaival minden Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Live Mail és Thunderbird levelezést átvizsgál, valamint bármilyen más levelezőkliens POP3/SMTP kapcsolatait is ellenőrzi.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés