Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felfedezték a cégek a Facebookot

Dotkom

Felfedezték a cégek a Facebookot

Négyszeresére emelkedett a hirdetők száma a Facebooknál 2009 eleje óta.

A Facebook, a világ legnagyobb közösségi oldalának tulajdonosa közölte, hogy négyszeresére nőtt hirdetőinek száma 2009 kezdete óta, hiszen a marketingesek meg szeretnék ismertetni termékeiket a növekvő nemzetközi közönséggel – cikkez a Bloomberg.

A Facebook, amely irodákat nyitott világszerte, hogy kiszolgálja ügyfeleit, kétszeresére növelte hirdetésszervezőinek számát tavaly az előző évhez képest. A cég nem közölt pontos számot hirdetőiről és az azokat kiszolgáló hirdetésszervezőkről.

A vállalatok növelik hirdetési kiadásaikat a válság után, hogy elérjenek olyan fogyasztókat, akik rendszeresen használják az internetet. Nagyon jó helyzetbe vagyunk, ahogy kilábalunk a jelenlegi gazdasági helyzetből – mondta Mike Murphy, a cég globális sales részlegének alelnöke.

A Facebook által értékesített hirdetések a felhasználók adatlapján jelennek meg, ahol a megjegyzések, a képek és a közzétett linkek is. A hirdetések megjelennek a felhasználók profiloldalán is, amelyeken a személyes információk olvashatók.

A több mint 500 millió felhasználóval rendelkező Facebookon olyan cégek is hirdetnek, mint a Procter & Gamble, a Virgin America vagy az Adidas.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés