Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zene-előfizetést kínál a T-Mobile a Sony Ericssonnal

Dotkom

Zene-előfizetést kínál a T-Mobile a Sony Ericssonnal

Több millió zeneszám korlátlan letöltését kínálja a Sony Ericsson és a T-Mobile új, Play Now plus nevű havidíjas zene-előfizetése. A Play Now plus a szabad zenehallgatás élményét nyújtja, és az első két hétben díjmentesen kipróbálható.

A Sony Ericsson és a T-Mobile közös, október 14-étől elérhető új, havidíjas Play Now plus zene-előfizetése eltörli a korlátokat. A szolgáltatás Szingapúr, Svédország, Hollandia, Ausztria és Svájc után a világon hatodikként, a régióban elsőként lesz elérhető Magyarországon. A Play Now plus 2400 forintos havidíj ellenében (egyéves hűségnyilatkozat vállalása esetén), belföldön a T-Mobile hálózatán mobiltelefonos eléréskor további adatforgalmi díj nélkül szabad hozzáférést, korlátlan számú letöltési lehetőséget biztosít a világ négy legnagyobb zenei kiadójának, illetve a legtöbb hazai kiadó folyamatosan bővülő kínálatához. Ez a szolgáltatás indulásakor több millió zeneszámot jelent a legkülönbözőbb stílusokban. A PlayNow plus új minőséget teremt a zenei tartalmakhoz történő hozzáférésben: nem csupán az adatbázis egyedülálló nagysága, hanem a letöltés gyorsasága és a felhasználóbarát kezelőfelület egyszerűsége, átláthatósága is új élményt jelent a felhasználók számára – állítják az együttműködő felek közös közleményükben.

A szolgáltatás keretében elérhető több millió szám DRM másolásvédelemmel tölthető le, de a felhasználó a Play Now plus pc-s programjának telepítésével akár mobilján, akár számítógépén meghallgathatja azokat, emellett a két eszközön végzett változtatások könnyedén szinkronizálhatók. A számok az előfizetés időtartama alatt szabadon meghallgathatók, fél év eltelte után a száz leggyakrabban hallgatott szám, majd ezt követően havonta 17 dal másolásvédelem nélkül hozzáférhetővé válik, és az előfizetés esetleges lemondása után is megtartható, meghallgatható.

A kiválasztott számok a T-Mobile szélessávú hálózatán átlagosan 10-60 másodperc alatt a telefonra tölthetők, majd azonnal meghallgathatók. A Play Now plus zene-előfizetés még csak a Sony Ericsson W995, a Sony Ericsson W705 és a Sony Ericsson W595 készülékekkel érhető el, de a két cég ígérete szerint a készülékek köre még ebben az évben újabbakkal bővül. A felsorolt és később bevezetésre kerülő Play Now plus-képes mobiltelefonokon megtalálható előre feltelepítve ezer, a slágerlisták alapján válogatott zeneszám.Érdekes szolgáltatása az előfizetésnek, hogy az ismeretlen, például rádióban hallott dalok azonosítását a készülékekben elérhető Track ID nevű funkció segíti, amely a hallott zenéből néhány másodpercet rögzít, majd azonosítja a dalt előadó és cím szerint, amely nagy valószínűséggel a PlayNow plus adatbázisából rögtön le is tölthető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés