Connect with us

Hirdetés

technokrata

Regionális Ügyfélszolgálati Központ Miskolcon

Dotkom

Regionális Ügyfélszolgálati Központ Miskolcon

A Vodafone 2009 júniusában Miskolcon megnyitotta új Regionális Ügyfélszolgálati Központját (Regional Customer Service Centre). A Vodafone Magyarország még januárban jelentette be a több mint háromszáz új munkahelyet teremtő, európai színvonalú központról szóló megállapodást. A Vodafone 600 millió forintot meghaladó beruházással több, mint 300 új munkahelyet teremt a borsodi megyeszékhelyen.

A Vodafone a nehéz gazdasági környezet, a recesszió ellenére 2009-ben növelte magyarországi alkalmazottainak számát, ami a szintén jelentős bővítés előtt álló – a Vodafone Csoport közös pénzügyi folyamatait és ügyleteit kezelő – Vodafone Szolgáltató Központtal (VOCH) együtt megközelíti a pénzügyi év végéig a kétezer főt. A Miskolcon több mint háromszáz új munkahelyet teremtő, európai színvonalú központ előreláthatólag másfél-két év múlva működhet teljes kapacitással.”Az új Regionális Ügyfélszolgálati Központ szóba jöhető helyszínei közül azért Miskolcra esett választásunk, mivel fontosnak tartjuk, hogy ne csak a fővárosban bővítsünk, hanem a munkanélküliséggel küzdő régióban is újabb munkalehetőségeket teremtsünk” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. “Miskolcon a helyi egyetem magas szakmai színvonalára építve hosszú távon biztosított a jól képzett munkaerő utánpótlása, fontos szempont továbbá, hogy Miskolc egyedi befektetői környezetet kínál, hiszen kedvezményekkel és rugalmas hozzáállással segíti a letelepülni szándékozókat. A befektetői környezet vonzó eleme többek között az egyetem és az a tény is, hogy már több sikeres informatikai vállalkozás működik itt” – tette hozzá Beck. “A Vodafone beruházása egy olyan munkaerő-piaci helyzetben valósul meg, amikor kiemelt fontossága van minden munkahelynek” – hangsúlyozta az együttműködési megállapodás aláírása kapcsán Szabó József, az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ főigazgatója. Hozzátette, a munkaügyi központ segíti és támogatja a hosszú távú befektetési tervekkel érkező cégeket, s remélik, hogy jelen megállapodás példaként szolgál a jövőben azon vállalkozások számára, amelyek helyszínt keresnek tervezett beruházásuk megvalósításához.”Végre látszik annak az eredménye, amiért az elmúlt években dolgoztunk. Tavaly a Financial Times külföldi befektetésekkel foglalkozó magazinjának szakértői Miskolcot a külföldi tőkebefektetők számára kiemelten vonzó helyszínnek értékelték, júniusi bejelentésünk pedig ennek már kézzelfogható bizonyítéka” – mondta Káli Sándor. A város polgármestere a Vodafone megjelenésével arra számít, hogy a közelmúltban előkészített új iparterület iránt is tovább nőhet az érdeklődés.

Az új ügyfélszolgálati központ kialakításával a Vodafone a piaci elvárásoknak megfelelő, a korábbiaknál hatékonyabb módon, alacsonyabb költséggel, magasabb ügyfélszolgálati kiszolgálást biztosít. Az új struktúrának köszönhetően a miskolci központ a későbbiekben más országok Vodafone-cégei igényeinek kiszolgálására is alkalmas lehet, hasonlóan a már jelenleg is ilyen feladatokat ellátó Vodafone Szolgáltató Központhoz.

Vodafone támogatások MiskolcnakA Vodafone Magyarország több támogatási együttműködést is kötött Mis- kolccal. A távközlési cég ötmillió forinttal támogatja a Miskolci Városi Sportiskola munkáját. A sportiskola ezt az összeget a fiatalok versenyeken való részvételére, edzéshelyszínek biztosítására és felszerelések vásárlására fordítja. A Vodafone együttműködésével „telefonos és elektronikus ügyfélkapcsolati asszisztens” szakképzést indított a Fáy András Szakközépiskola. A távközlési vállalat ezek mellett egymillió forintos támogatásban részesítette a Gálffy Ignác Térségi Integrált Szakképző Központot, míg a társaság alapítványa félmillió forinttal támogatta a Down Centrum Alapítvány munkáját.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés