Connect with us

Hirdetés

technokrata

NOD32: 4. generációs védelem magyar nyelven

Dotkom

NOD32: 4. generációs védelem magyar nyelven

Játékos üzemmód, helyreállító CD – immár magyarul.

Jelentősen bővült az ESET 4. generációs, immár magyar nyelven is elérhető védelmi szoftverei által nyújtott szolgáltatások köre. Az otthoni felhasználók számára ezek közül a legérdekesebb a játékos üzemmód, valamint a helyreállító CD létrehozásának lehetősége. Az előbbi funkció segítségével teljes képernyős használat közben letiltható a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása. Ennek elsősorban a játékok és a prezentációk során van jelentősége. A helyreállító CD segítségével emellett lehetővé válik a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése. Így olyan esetben is megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.

A vállalati felhasználók számára ezen kívül jó hír, hogy az új termékekbe bekerült az eddig önálló szoftverként létező ESET SysInspector rendszerfelügyeleti alkalmazás, mely lehetővé teszi az aktuálisan futó folyamatok és a rendszerösszetevők elemzését. „A most magyarul is megjelent 4. generációs szoftverek ugyanazt a magas minőséget képviselik, mint elődjeik, amit jól mutat, hogy az ESET NOD32 Antivirus 4-es verziója már meg is szerezte első Virus Bulletin VB100% díját. A rekordszámú, összesen 56 elnyert díjjal így továbbra is a NOD32 tartja a tökéletes teljesítményért járó VB elismerések rekordját” – emelte ki az esemény kapcsán Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.

Az ESET üzletpolitikájának köszönhetően azok a felhasználók, akik már rendelkeznek érvényes licenccel, díjmentesen térhetnek át az új verziókra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés