Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

Netkerítés

A phion AG a IV. ITBN (Informatikai Biztonság Napja) konferencián mutatta be legújabb szolgáltatásait.

phion M
A kis- és középvállalatok részére kifejlesztetett phion M termékcsalád olyan integrált rendszer, amelynek egyszerre részei a tűzfalak, a tartalomvédelmi megoldások valamint a támadások, spamek és vírusok elleni megelőző alkalmazások is. Ezen kívül az Appliance-k beköthetők egy netfence Management Centre-be. Az igények optimális kielégítése érdekében a phion AG négy különböző verzióban kínálja termékét: phion MR (20 felhasználóig), phion M1 (100 felhasználóig), phion M3 (500 felhasználóig) és phion M5 (1000 felhasználóig).

netfence Release 4.2
A phion továbbfejlesztette az egy évvel ezelőtt piacra dobott netfence Release 4.0-t, amely a vállalatok végponti biztonságát szavatolja. Az új termék a netfence Release 4.2 nevet viseli, elődjéhez képest kibővített finomhangolási és titkosítási lehetőségekkel valamint továbbfejlesztett vírusvédelemmel rendelkezik. Emeleltt nagyobb teljesítménnyel, 10 Gbites NIC-vel, új stabilitási jellemzőkkel és központi log nézővel is rendelkezik, illetve elsőként használja a 802.1x Port-ra épülő SSL-VPN-t. Ezen rendszer segítségével installáció nélkül az SSL-VPN segítségével hozzáférési megszorítások végezhetők.

Erősödő piaci térnyerés
A phion erősíti jelenlétét Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és természetesen idehaza, Magyarországon is. A legnagyobb stratégiailag is fontos együttműködése a phion-nak a Kapsch Kft-vel van, emellett azonban több partnert is magáénak mondhat. Magyarországon újabb szövetséget az 1991 óta a magyar informatikai piacon jelen lévő 2f200 vállalkozással hoz létre. Környező szomszédjainknál, Szlovákiában az EMM spol.s.r.o., míg Romániában a GUS Global United Services céggel épít ki hosszú távú kapcsolatokat az osztrák cég.

Növekvő árbevételek
Az osztrák vállalat árbevétele az elmúlt években jelentősen nőtt. Míg a 2006-2007-es pénzügyi évben 5,6 millió euro volt forgalmuk, addig egy évre rá ez a szám 38 százalékkal, 7,8 millió euróra emelkedett. Az elmúlt két első negyedévet összehasonlítva közel 55%-os forgalomnövekedéssel számolhatnak. Ez több mint egy millió eurós forgalomtöbbletet jelent az előző évhez képest.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés