Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spamszűrés, telepített szoftver nélkül

Dotkom

Spamszűrés, telepített szoftver nélkül

Nem kell semmit karbantartani, frissíteni, és nincs, ami elromoljon.

Alapjaiban újult meg a Message Partners termék- és szolgáltatáskínálata: a megoldások ezen túl POP3 és SMTP spamszűrő szolgáltatásként, illetve vállalati szűrőrendszerként lesznek elérhetők. A mai napon bejelentett Mail Security MX kihelyezett spamszűrő a teljes levelezőrendszer távoli védelmére alkalmas. Az akár havi díjjal is előfizethető Mail Security MX szolgáltatás előnye, hogy sem hardvert, sem szoftvert nem kell telepíteni a működéséhez – így nem kell semmit karbantartani, frissíteni, és nincs, ami elromoljon a cég hálózatán belül. A szűrést a Message Partners távoli szerverei végzik, amelyek fogadják a domain összes postafiókjára érkező levelet, SMTP tűzfallal védve a cég szervereit a botnetek támadásaitól. A Mail Security MX kiváltja az összes levelezőszerverre telepített spamszűrőt és antivírust, sőt, azok kikapcsolása is javasolt.

Egységesült az eddig két típusban kapható asztali spamszűrő is: megszűnik az alapvető Lite és a prémium Ultimate szoftververzió. Az új szűrőszolgáltatás a Mail Security Desktop nevet kapta, amely megfelel a korábbi Ultimate verzió által nyújtott védelemnek – egy számítógépre feltelepítve az összes POP3 postafiók védelmét ellátja, és egyúttal kivált minden más beépített, vagy különállóan telepített spamszűrő programot. A szoftvert nem szükséges tanítani, mivel a fejlesztők maguk optimalizálják a legfrissebb Magyarországon tapasztalható spamszokásokra.

Az új Mail Security spamszűrő szolgáltatások pontosságukat továbbra is olyan szűrőmotoroknak köszönhetik, mint a világ legnagyobb spamszűrő hálózatát működtető Cloudmark, a proaktív vírusvédelméről híres ESET NOD32, a számtalan gyártó által választott Commtouch RPD spamszűrő vagy a világon több mint 1 millió kiszolgálón futó nyílt forráskódú ClamAV antivírus motor. A Mail Security kiszolgálók ezeket a szűrőmotorokat párhuzamosan, óriási áteresztő képességgel futtatják. Alapját az MPP Core vállalati levélszűrő rendszer biztosítja – spamszűrők, antivírusok és csatolmányszűrő mellett tartalomalapú levélirányításra is képes, egyúttal SMTP tűzfalaként távol tartja a botneteket és segít a kiszolgáló erőforrásaival gazdálkodni, valamint a levelek többszintű archiválását is lehetővé teszi. A felhasználók számára webes karanténkezelőt is biztosít, hogy bármikor visszanézhessük a kiszűrt spameket – meggyőződve arról, hogy egyetlen jó levél sem került közéjük. Az MPP Core spamszűrő a levelezőszerverbe beépülve vagy különálló előszűrőként, SMTP átjáróként is egyaránt működhet.

Az alapvetően Linux környezetben alkalmazott MPP Core nem csupán PC-n fut, hanem Macintosh szervereken is elérhető. Az MPP Core Intel processzorral szerelt Mac-en, Tiger vagy Leopard operációs rendszer alatt fut.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés