Connect with us

technokrata

Melyik a legmegbízhatóbb hazai mobil szolgáltató?

Dotkom

Melyik a legmegbízhatóbb hazai mobil szolgáltató?

A T-Mobile idén is a legmegbízhatóbb márka a maga kategóriájában.

A Readers´ Digest magyar olvasói az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is a T-Mobile-t teszik a megbízható mobil szolgáltatók közötti rangsor első helyére, derült ki a világszerte népszerű folyóirat ˝Európai Megbízható Márkák˝ felmérésének ma közzétett eredményéből.

A Reader´s Digest ˝Európai Megbízható Márkák˝ felmérése a legnagyobb és legátfogóbb fogyasztói tanulmányok egyike Európában, melyet 2001-ben végeztek el először. Az idén a vizsgálat 16 európai országra terjedt ki. A kutatás elsődleges célja, hogy felmérje: milyen márkák élvezik leginkább a bizalmat a Reader´s Digest magazin olvasóinak körében Európában. A megkérdezetteket a magazin 18 évnél idősebb előfizetői közül választják ki, az olvasók a márkákat egytől-ötig terjedő skálán négy kritérium (minőség, ár, termékimázs és fogyasztói igények kielégítése) alapján értékelik.

A felmérés szerint Magyarországon a mobil szolgáltatók közül a T-Mobile-ban bíznak a leginkább a fogyasztók. Eddig egyébként minden évben a T-Mobile (korábban Westel) volt kategóriájának győztese.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin