Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az egekben az Ericsson

Dotkom

Az egekben az Ericsson

A világ legnagyobb vezetéknélküli hálózat gyártójának részvényei több mint két évtizede nem szárnyaltak úgy, mint a mai kereskedési napon.

A stockholmi börzét beragyogó új szupernóva, az Ericsson jegyzése 27 százalékot emelkedett reggel óta; a társaság részvényeinek árfolyama nem vett ilyen lendületet legalább 1987 februárja óta, annak ellenére, hogy előfordult, hogy a mostanihoz hasonló meglepetéssel szolgált az elemzőknek. A társaság első negyedéves pénzügyi eredménye a várakozásokon felüli lett, a forgalom az év első 3 hónapjában 4,7 százalékkal 44,2 milliárd koronára emelkedett, míg a nettó bevételek 55 százalékos csökkenés mellett 2,65 milliárd koronára zsugorodtak. A Bloomberg által megkérdezett elemzők konszenzusa a bevételek 2,38 milliárd koronára csökkenését prognosztizálta.

A társaság a recessziós hatások által sújtott Egyesült Államokban is közel 40 százalékos forgalomnövekedést ért el, ám az idei évre vonatkozóan továbbra is pangásra számítanak a mobil-infrastrukturális eszközök megrendelése terén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés