Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul a Microsoft-tréning light 2.0

Dotkom

Indul a Microsoft-tréning light 2.0

A Microsoft tréningsorozatot indít a magyarországi programfejlesztői tudásbázis megerősítésére. Intenzív tanfolyami képzésben, a piacon jelenleg elérhetőnél rövidebb idő alatt és közel harmadáron válnak megszerezhetővé a Microsoft-fejlesztői kompetenciák és -vizsgák.

Az elmúlt években számos felmérés és tanulmány mutatott rá arra, hogy Európa egyre komolyabb mennyiségi és minőségi gondokkal küzd a magas informatikai képzettségű munkaerő terén. A Microsoft tapasztalatai szerint itthon is egyre több minősített fejlesztőre van szükség. A piaci igény egyértelmű: egy széles körben hozzáférhető, intenzív technológiai képzés, amelyben témakörönként rövid idő (három nap) alatt, alacsony költségek mellett szerezhetők meg a Microsoft-alapú fejlesztői kompetenciák – állítja a Microsoft Magyarország közleménye.”A piaci árú, öt vagy több napig tartó hivatalos Microsoft-tanfolyamok 200 ezer forint körüli árnál kezdődnek, míg az új képzés csak 60 ezer forintba kerül” – válaszolta a Napi kérdésére Szűcs Julianna, a Microsoft magyarországi leányvállalatának pr-menedzsere. Hozzátette, hogy a .

NET 2.0 Smart program csak úgy hatékony, ha a hallgatók a hivatalos tanórákon kívül is képezik magukat. A Számalkkal közösen indított .

NET 2.0 Smart program elnevezésű képzés célja, hogy rövid idő alatt, igen alacsony költségek mellett segítséget és támogatást nyújtson programozók, fejlesztők, tervezők részére a .

NET 2.0 technológiák megismerésére, a .

NET 2.0 alapú Windows, webes és osztottalkalmazás-fejlesztési ismeretek elsajátítására. A program célja hosszabb távon, hogy jó alapot biztosítson az egyes témákhoz kapcsolódó hivatalos Microsoft-vizsgákra való felkészüléshez és nemzetközi technológiai szakértő (MCTS) minősítések megszerzéséhez, növelje a minősített Microsoft-fejlesztői, -szakértői bázist – s kielégítse a piac egyre növekvő programozói munkaerőigényét. “Felméréseink szerint a fentiek elsajátítása egyre komolyabb terhet ró a magyarországi fejlesztőközösségre. A legújabb technológiákkal kapcsolatos kompetenciák megszerzése időigényes és költséges. A napi munka mellett rendkívül nehéz lépést tartani a fejlődéssel és részt venni komolyabb képzési programokban” – hangsúlyozta Kollár László, a Microsoft fejlesztési üzletágának igazgatója.

A hivatalos Microsoft-szakértői minősítés a világon mindenhol elfogadott bizonyítvány, amely a magas szintű it- és fejlesztői ismereteket igazolja, emellett napjainkra egyre több állás betöltésének és a karrierlehetőségek bővítésének feltétele.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés