Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Interware megvette az eTel Magyarország Kft.-t

Dotkom

Az Interware megvette az eTel Magyarország Kft.-t

Teljesen magyar tulajdonba került az egyik első hazai alternatív telekommunikációs szolgáltató, az eTel Magyarország Kft.

, miután az Interware Internet Szolgáltató Zrt. megvásárolta a Telekom Austriától. A több mint tíz éve piacon levő Interware már korábban piacvezető pozíciót vívott ki magának a szerverelhelyezés és a domainszolgáltatások terén, meghatározó szereplő a szélessávú internetszolgáltatásokban; a hangszolgáltatási piacon végrehajtott újabb akvizícióval – amely a NetAid Kft. év eleji felvásárlását követi – teljes körű és meghatározó telekommunikációs szolgáltatóvá válik a százszázalékos magyar tulajdonban levő cég.

Az ügylet kapcsán Sátor Csaba, az Interware operatív vezérigazgató-helyettese kiemelte: a cégfelvásárlással lehetővé válik, hogy új szolgáltatásokat és szoros egységet alkotó, de a telekommunikáció különböző területeit összekapcsoló termékeket vezessenek be. Az Interware Zrt. az akvizíciónak és az ebből eredő szinergiák kihasználásának köszönhetően 2008-ban kétszeres, 400 millió feletti EBITDA-mutatót és 3 milliárd forintot jelentősen meghaladó árbevételt vár.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés