Connect with us

Hirdetés

technokrata

Coppola bekeményít

Dotkom

Coppola bekeményít

A rendező elhagyja Argentínát, ha nem kapja vissza családi fotóit és írásait.

Mint ismeretes, a múlt héten kirabolták Francis Ford Coppolát, aki Argentínában forgatja legújabb filmjét. A tolvajok többek között a rendező számítógépét, valamint egy, a biztonsági mentéseket tároló eszközt is elvittek a Buenos Aires-i rezidenciából; az általános károk mellett 15 évnyi adat értékének, valamint legújabb filmje forgatókönyvének elvesztésével kellett szembesülnie Coppola-nak.

Az Oscar díjas rendezőt lesújtotta, hogy a helyszínen hagyott kritikus fontosságú backup merevlemezét is elvitték: „Ellopták a komputereinket, megszerezték az adatainkat, többévnyi munkánkat” – mondta Coppola a BBC-nek. „Ha visszakaphatnám a biztonsági másolataimat, visszakaphatnám vele több évnyi családi fotóimat és írásaimat.”

A szakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy a biztonsági mentéseket külön, az adatok tényleges felhasználási és tárolási helyével nem azonos helyszínen kell tárolni – így, ha egy eszközt megkaparint valaki, az adatok megmaradnak.

Coppola leszögezte, ha a családi fotókat, az írásait és a Dél-Amerikában forgat új filmjének szövegkönyvét tartalmazó meghajtó nem kerül meg, elhagyja Argentínát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés