Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

Hírchipegtő

Szavazz a legjobb netes kereskedőre!
Idén harmadik alkalommal hirdették meg Az év internetes kereskedője díjat, amelyet a www.

evker.hu oldalon kezdődő közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg. Az Inter-Európa Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által közösen alapított címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye pedig egy, a támogatók által biztosított médiafelületekből álló online kampány. A versenyben bárki részt vehet, aki online-kereskedelmi tevékenységet folytat, és az internetezők szavazatukkal támogatják. Az alapítók célja, hogy a hazai internetes kereskedelmet támogassák és szélesebb körben népszerűsítsék.

Titokban frissített a MicrosoftLevelezőlistákon többen számoltak be arról, hogy az elmúlt hetekben a Microsoft azoknak a felhasználóknak is külön értesítés nélkül frissítette a Windowsát, akik kikapcsolták az automatikus frissítés funkciót – írja a VírusBuster hírlevele az InformationWeekre hivatkozva. Bár a kiküldött állományok semmiféle kárt nem okozhattak, sőt elengedhetetlenül szükségesek voltak a Windows Update működéséhez, szakértők arra figyelmeztetnek: az effajta “csöndes” frissítés megrendítheti a felhasználók bizalmát, s ronthatja a Microsoft megítélését. Mint a Microsoftnál kifejtették, erre azért volt szükség, mert aktualizálás nélkül a Windows Update nem működik megfelelően, nem ismeri fel, mikor áll új frissítés rendelkezésre. Nemcsak ügyfeleink elvárásainak nem tudnánk megfelelni, hanem ráadásul hamis biztonságérzetet keltenénk a felhasználókban – írta a Windows Update-csoport blogjában Nate Clinton programmenedzser. Hozzátette: a felhasználók biztonságban éreznék magukat, pedig sem frissítések nem települnének, sem a frissítésekről szóló értesítéseket nem kapnák meg.

Ami eddig elképzelhetetlen volt: windowsos SUN szerverek jönnek A Microsoft és a Sun Microsystems bejelentette, hogy új megállapodásuk értelmében a Sun csatlakozik a Windows Server operációs rendszerekhez hardvereszközt gyártó OEM-partnerek táborához. A megállapodás szerint emellett a Sun és a Microsoft a jövőben szorosabbra fűzi együttműködését annak érdekében, hogy a Windows Server minél szélesebb körben üzemeltethető legyen a Sun 64 bites rendszerein. Az együttműködés kiterjed a Windows platform tesztelésére és ellenőrzésére a Sun rendszerein, valamint arra, hogy a Sun Solaris elnevezésű unixalapú operációs rendszere megfelelően fusson a Microsoft virtualizációs technológiáin, a Windows Server pedig teljesen kompatibilis legyen a Sun virtualizációs megoldásaival. A két cég bővíti az együttműködését az iptv terén is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés