Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon is a T-Mobile-é az iPhone – olcsóbb az álomtelefon

Dotkom

Itthon is a T-Mobile-é az iPhone – olcsóbb az álomtelefon

Németországon kívül Ausztriában, Hollandiában, Magyarországon és Horvátországban is exkluzív jogot kapott a T-Mobile az Appletől az iPhone forgalmazására – számolt be a Financial Times Deutschlandot idézve az MTI.

Mindez azt jelenti, hogy a Deutsche Telekom leányvállalata szinte valamennyi európai országban, ahol jelen van, megkapta az exkluzív értékesítési jogot az óriás érintőképernyővel és kamerával ellátott, webböngészőt, zenelejátszót is tartalmazó telefonra.

Az Apple elnöke a múlt héten közölte: eladták az egymilliomodik iPhone-t kevesebb mint három hónappal a termék június végi bevezetése után. Steve Jobs, az Apple elnöke azt mondta: az iPod lejátszóból két év alatt tudtak eladni egymillió darabot. Korábbi nyilatkozata szerint 2008-ban 10 millió iPhone eladása lesz a cél. Az amerikai számítástechnikai-kommunikációs cég múlt héten jelentette be, hogy jelentősen csökkenti forradalmian új telefonjának árát. Az annak idején nagy hírveréssel beharangozott iPhone ára kétszáz dollárral csökkent: a 8 gigabyte-os készüléket a korábbi 599 helyett már 399 dollárért meg lehet vásárolni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés