Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes segítség lakásfelújításhoz

Dotkom

Ingyenes segítség lakásfelújításhoz

A legújabb internetes őrületnek ígérkezik az a szolgáltatás, amelyben ingyen támogatást kapnak a jelentkezők lakásuk szebbé tételéhez.

Miközben mindenki a közösségi és a videomegosztó site-okról beszél, s valóban úgy tűnik, hogy jelenleg ezek az internet legnépszerűbb szolgáltatásai, egy újságkiadó olyan újdonságot talált ki, ami lekörözheti meg ezek nézettségét is. Az E.

W. Scripps (SSP) fél éve működteti a Food Networköt, a DIY-t és a HGTV-t. Az utóbbi indította el például az Értékeld a lakásomat! című felnőtteknek szóló játékot, amelyben a felhasználók feltölthetik a lakásuk minden részletéről készült fényképeket, hogy a többi internetező véleményt alkothasson ezekről és tanácsokat adjon az átalakításukra. Az értékelési játéknak 41 ezer felhasználója van és 44 millió oldalletöltést regisztrált február óta.

Az iskolakezdethez igazodva a HGTV elindította az Értékeld a kollégiumi szobámat! szolgáltatást, aminek a szülők fognak nagyon örülni, mivel így jobban figyelemmel követhetik, mit csinál a csemetéjük a távoli egyetemi campuson, ahová elment tanulni.

Mindkét lehetőség sajátossága, hogy olyan korosztályt céloz meg, a 40 körülieket vagy annál idősebbeket, akik kevésbé lelkes felhasználói a közösségi vagy a videomegosztó site-oknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés