Connect with us

Hirdetés

technokrata

Netgear a 100 Mbps-os Internet-hozzáférés szolgálatában

Dotkom

Netgear a 100 Mbps-os Internet-hozzáférés szolgálatában

Amíg az emberek biztonságosan akarnak digitális tartalmakat létrehozni, megosztani és felhasználni, addig a fejlett termékeket gyártók előtt is komoly lehetőségei lesznek.

A Netgear 2007. első negyedévi nettó árbevétele elérte a 173,6 millió USD-t, ami az előző évi első negyedévhez képest 36%-os növekedést jelent. A nettó jövedelem alakulását tekintve is büszkélkedhet a Netgear, hiszen a 2006-os ugyanezen időszak 10,5 millió USD-jához képest 49%-os növekedéssel 2007. első negyedévében elérte a 15,6 millió USD-t (nem GAAP szabvány szerint számolt). Részben ezeknek az eredmények köszönhetően az egy részvényre jutó nettó jövedelem 0,31 USD-ról 0,44 USD-ra emelkedett, ami összevetve, 42%-os erősödést jelentett a részvényesek számára. A vállalat a következő negyedévre vonatkozólag 165-170 millió USD-os árbevételre és 11-12%-os profit arányra számít.

Patrick Lo – Netgear elnök vezérigazgató – elmondása szerint még a vártnál is jobban alakultak a 2007. első negyedév eredményei. Jelentősen megnőttek a RangeMax NEXT Draft 11n termékek és a ProSafe Smart Switchek eladásai, ugyanakkor a Gigabit Stackable Smart Switchek visszajelzései is nagyon bíztatóak.

Az ebben az időszakban bevezetett 12 új termék közül kiemelkedően teljesítettek a Digital Entertainer HD illetve a ProSafe Gigabit Power over Ethernet Smart Switch-ek. A 100Mbps sebességű kábel modemeknek köszönhetően pedig sikerült betörni a japán és koreai kábelpiacra is, ami szintén erősítette a Netgear eredményességét.

Az idei évet olyan fejlett, új termékek, mint a RangeMax NEXT draft 11n wireless, Powerline 85 és HD, Gigabit Stackable és PoE Smart Switchek, SSL alkalmazások, Skype telefonok, Digital Entertainerek, a Storage Central Turbo és a 100 Mbps sebességű kábel modemek bevezetésével indító Netgear, a továbbiakban is az otthoni felhasználókra és a kis- és középvállalkozói szektorra fókuszál és amíg az emberek biztonságosan akarnak digitális tartalmakat létre hozni, megosztani és felhasználni, addig a Netgear cégnek is komoly lehetőségei lesznek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés