Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védelem a nulladik napi támadások és a rootkitek ellen

Dotkom

Védelem a nulladik napi támadások és a rootkitek ellen

F-Secure Client Security 7.

Az F-Secure DeepGuard alkalmazás védelmet biztosít a korábban ismeretlen rosszindulatú kódok ellen is. A termék az átfogó adatvédelem megvalósítása érdekében egyesít számos proaktív technológiát, például a valós idejű heurisztikus elemzést, az elkülönítést és a programok viselkedésének követését a definícióalapú vírusvédelmi technológiával. Az új kártékony programok egyszeri, azok rendszerbeli megjelenésekor történő elemezése helyett az F-Secure DeepGuard folyamatosan, valós időben is figyeli a szoftverek viselkedését. Vizsgálja a gyanús programtevékenységet, és leállítja a kockázatot jelentő szoftvereket. A DeepGuardnak köszönhetően a termék a lehető legkisebb mértékű felhasználói beavatkozást igényli.

A rejtett rootkitek és kémprogramok keresésére az integrált F-Secure BlackLight rootkitvédelmi technológián keresztül nyílik lehetőség. Az F-Secure Blacklight távolról felügyelt rootkit-ellenőrzése révén a szoftver lehetővé teszi a rendszergazdák számára a teljes vállalati hálózat ellenőrzését – például a kevésbé terhelt időszakokban, a hálózat használatának befolyásolása nélkül is lehetőség van a monitorozására. Az F-Secure továbbfejlesztette alkalmazásának kémprogramok elleni védelmét, melynek köszönhetően a kémprogramok elleni védelem egyszerűbb és rugalmasabb lett. Az F-Secure Client Security 7 kibővített karantén-szolgáltatással is rendelkezik a vírusok, kémprogramok és a kockázatot jelentő alkalmazások besorolásához.

Az F-Secure Policy Manager 7, az F-Secure Client Security 7 csomag részét képező biztonsági felügyeleti rendszer szintén új szolgáltatásokat kínál. A legújabb verzió távoli felügyeleti szolgáltatást biztosít az F-Secure Blacklight és az F-Secure DeepGuard technológiákhoz. A korábbi gyakorlatnak megfelelően az F-Secure Policy Manager lehetővé teszi a rendszergazdáknak, hogy egyetlen helyről telepítsék, konfigurálják, frissítsék és kövessék figyelemmel az összes vállalati biztonsági megoldást.

Az F-Secure Client Security 7 rendszererőforrás-kihasználása a jelentős szerkezeti módosításoknak köszönhetően hatékonyabb. Ez kevesebb egyszerre futó folyamatot eredményez, így a teljesítmény is magasabb szintű. Emellett az újra tervezett automatikus frissítőrendszer kifinomultabban vezérelhető és jobb rendelkezésre állást biztosít az adatbázisok frissítése során.

A termék 2007 első negyedévétől lesz elérhető; az érvényes F-Secure Client Security licenccel rendelkező ügyfelek ingyenesen frissíthetnek régi verziójukat. A megoldás ugyancsak elérhető lesz a Windows Vista operációs rendszerhez is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés