Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox felvásárolta az XMPie vállalatot

Dotkom

A Xerox felvásárolta az XMPie vállalatot

Az akvizíciót a digitális nyomdák iránti növekvő igény indokolta.

A Xerox felvásárolta az XMPie vállalatot. Az 54 millió dolláros felvásárlással a Xerox piaci keresletre reagált.

A 2000-ben alapított XMPie a felvásárlás után is megőrzi saját márkanevét, és egyedülálló szoftverfejlesztő egységként fog működni a Xeroxon belül, amelynek élén az XMPie alapítója, illetve elnöke és technológiai vezetője, Jacob Aizikowitz áll majd. A cég központja a felvásárlás után is New Yorkban marad, a K+F központ pedig továbbra is Netanya-ban (Izrael) üzemel. A globális cég 60 alkalmazottja előreláthatólag a Xerox alkalmazásában fog dolgozni.

A New Yorkban székelő XMPie elsősorban a grafikusok, marketing vállalatok és nyomdaipari szolgáltatók számára fejleszt szoftvereket, amelyek testreszabott képeket és szövegeket tartalmazó marketing anyagok előállítására alkalmazhatóak. A vállalat megoldásai kompatibilisek a nyomdaiparban alkalmazott egyéb technológiákkal, például az Adobe Systems termékeivel.

Az XMPie rendszereinek – többek között az uImage kép-perszonalizáló szoftverének – köszönhetően olyan személyreszabott marketing- és integrált médiakampányok valósíthatók meg, melyek a fogyasztót saját érdeklődési körének megfelelő ajánlattal szólítják meg DM-levelek, e-mailek vagy más eszközök formájában. Ezek az akciók a személyes jelleg miatt minden esetben kimagasló válaszadási arányt generálnak. Magyarországi tapasztalatok szerint ez az arány elérheti a 15-20 százalékot is.

Az XMPie a második vállalat, amelyet a Xerox idén felvásárolt: júliusban 174 millió dollárért vette meg az Amici LLC-t, az elektronikus felismerő rendszerek gyártóját.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés