Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

AVG 7.5

Megjelent az összes védelmi megoldást magában foglaló komplett adatbiztonsági csomag, az AVG Internet Security 7.5.

Az AVG Internet Security 7.5 magában foglalja a vírusok, kémprogramok, levélszemét (spam) elleni védekezés eszközeit, valamint a behatolások ellen egy hatásos tűzfallal is ellátták. A felhasználók kényelme érdekében a termék a már megszokott módon automatikusan frissíti önmagát, erőforrásigénye továbbra is csekély szinten maradt.

Az AVG Internet Security hálózati változatával a központosított felügyelet kényelmét kínálja vállalati ügyfelek számára, beleértve a távtelepítést, a teljes körű beállítást és központosított frissítést is. A hálózati változat a munkaállomások védelmén túl a fájlkiszolgálók védelmére is felhasználhatók.

A Grisoft megoldásai két újabb alkalmazással bővültek, az AVG Anti-Spyware 7.5 és az AVG Anti-Malware 7.5 termékekkel. Az AVG Anti-Spyware 7.5 védelmet nyújt a trójai falovak, a kém- és hirdetési programok, tárcsázó programok, billentyűzet naplózók és férgek ellen. Az AVG Anti-Malware pedig ötvözi az anti-spyware és az anti-vírus képességeit, egy komplexebb, közös, egyszerű kezelő felületű integrált védelmi megoldást hozva létre.

A cég heti 7×24 órás terméktámogatást biztosít. Az eddigi kizárólag 2 éves licencek mellett ezentúl 1 éves licenccel is megvásárolhatók lesznek a termékek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés