Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec Norton 2007-es termékek

Dotkom

Symantec Norton 2007-es termékek

Még több tudás, még gyorsabb teljesítmény – legalábbis a fejlesztő szerint.

A Symantec bejelentette Norton AntiVirus 2007 és Norton Internet Security 2007 termékeinek megjelentetését. Minderre a 13. kerületi Wallis Motor Pest BMW márkakereskedésében került sor, ezzel is érzékeltetendő, mennyit gyorsultak az új termékek. Az elmúlt néhány év kiadásai ugyanis számos felhasználóban hagytak keserű nyomot, ami a programok erőforrás-igényét és teljesítményét illeti. Mindez azonban a múlté, ígéri a Symantec – ezt nemsokára ki is fogjuk próbálni (egy, a NIS 2007 működési sebességét is elemző cikk keretei között).

A sajtótájékoztatón a Norton AntiVirus 2007-ről illetve a Norton Internet Security 2007-ről esett szó. Míg az előbbi védelmet nyújt a felhasználók számára a vírusok, kémprogramok és a kapcsolódó kockázatok ellen; a NIS biztonsági csomag, amely tartalmazza a Norton AntiVirus vírus- és kémprogram-ellenes védelmét, valamint biztonságot nyújt az aktuális online fenyegetések ellen a kifinomult, új, adathalászat elleni védelemmel, megerősített tűzfallal és a szoftver sérülékenységek elleni alkalmazásokkal.

„A fenyegetettségi trendek azt mutatják, hogy a nagy, széleskörű vírustámadásokat felváltották a nagy gyakoriságú, kevésbé észrevehető támadások, amelyeket nem a hírnév-, hanem a pénzszerzés motivál. A Symantec ezekre kifinomult, új biztonsági funkciók kifejlesztésével reagált, amelyek biztosítják a felhasználók online biztonságát, amely automatikusan azonosítja és semlegesíti az online fenyegetéseket anélkül, hogy a felhasználóknak biztonságukat érintően összetett döntéseket kellene hozniuk.” – hangzott el a bemutató során.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés